Pepperkakedeig 1kg

Hjemmelaget pepperkakedeig med mørk sirup, kardemomme, ingefær, nellik og stjerne-anis.

Nedlasting

Last ned

Varenummer: 632
EPD-nummer:
GTIN: 70900419804727

PRODUSENT: H A Brun AS

VAREMERKE: H A Brun AS

Vil du vite mer om produktet?
Ta kontakt på:

106 produkter i databasen

Ingredienser

sammalt hvete, sukker, tine smør 25 kg (fløte, salt, melkesyrekultur.), mørk sirup (sukker, vann, byggmaltekstrakt), wienermargarin (vegetabilskfett og -olje (palme, raps), vann, emulgator (E471, E322 (raps)), salt,surhetsregulerende middel E330, aroma, farge E160a), maisstivelse, hvetestivelsehelmelkegg, bakepulver (hevemiddel (E450, E500), hvetemel, antiklumpemiddel (E170) (1)(1) carry over- skal ikke deklareres videre i ferdig produkt), kanel (malt og bestrålt), pepper, hevemiddel (E500), kardemomme (malt og bestrålt), ingefær, nellik, stjerne-anis

Allergener

Allergen
Gluten
Hvete, Bygg
Red circle
Ja
Skalldyr
Green circle
Nei
Egg
Red circle
Ja
Fisk
Green circle
Nei
Peanøtter
Green circle
Nei
Soya
Green circle
Nei
Melk
Red circle
Ja
Nøtter
Green circle
Nei
Selleri
Green circle
Nei
Sennep
Green circle
Nei
Sesamfrø
Green circle
Nei
Svoveldioksid eller sulfitter
Green circle
Nei
Lupin
Green circle
Nei
Bløtdyr
Green circle
Nei
Red circle Ja = allergenet inngår i produktet
Green circle Nei = produktet inneholder ikke det angitte allergenet

Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.

Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.

Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.

Næringsinnhold

Pr. 100 gram.

Energi 1 640 kJ/ 391 kcal
Fett 16,00 g
hvorav
- Mettede fettsyrer 9,20 g
Karbohydrat 56,00 g
hvorav
- Sukkerarter 26,00 g
Protein 4,70 g
Salt 0,37 g
* av daglig referanse inntak

Produktinformasjon

Opprinnelsesland Norge
Opphavsland Norge
Varegruppe
Varenummer 632
EPD-nummer
GTIN 70900419804727
GTIN2
GTIN3
Opprettet dato 15.11.2023
Oppdatert dato 15.11.2023

Oppbevaring

Temperatur, min Ikke oppgitt
Temperatur, max. Ikke oppgitt
Holdbarhet, total Ikke oppgitt
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken Ikke oppgitt
Lagringsgrad
Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) Ikke oppgitt
Holdbarhet etter tining (fryste varer) Ikke oppgitt

Tilberedning

Ovnsbakes Bruksanvisning: Ha deigen på lett melet bakebord, del den opp i flere mindre biter, kjevle ut og stikk ut pepperkakene. Når du har kjevlet ut deigen et par ganger, blir den varm og vanskeligere å jobbe med. Legg den derfor i kjøleskapet til avkjøling når du ikke jobber med den, så blir den lettere å jobbe med. Legg kakene forsiktig på bakepapirkledd bakebrett. For å få et bra resultat er det viktig at kakene er omtrent like tykke og store, slik at de er ferdigstekt samtidig. Stek pepperkakene ved 200-225 grader (over- og undervarme), midt i ovnen, til kakene er ferdigstekt, etter ca 7-10 minutter, avhengig av størrelsen på pepperkakene dine og ovnen din. Følg med mot slutten av steketiden. La pepperkakene hvile på stekebrettet et par minutter, før du avkjøler dem videre på rist. Oppbevar de avkjølte kakene i tett kakeboks.