Brødskala Fint

Rundstykke fint

Rundstykker av loffdeig

Nedlasting

Last ned

Varenummer: 302
EPD-nummer:
GTIN: 07090041980273

PRODUSENT: H A Brun AS

VAREMERKE: H A Brun AS

Vil du vite mer om produktet?
Ta kontakt på:

103 produkter i databasen

Ingredienser

siktet hvetemel og melbehandlingsmiddel (askorbinsyre), vann, siktet hvetemel og melbehandlingsmiddel (askorbinsyre), blå valmuefrø, salt, opus finbakst (hvetemel, emulgator (E472e, E471), rapsolje, fullherdet raps- og kokosolje, enzymer* og melbehandlingsmiddel (E300).), gjær (gjær (saccharomyses cerevisiae), emulgator E491.), bakefett (rapsolje, fullherdet raps- og kokosolje, emulgator (E472e (raps) og E471 (raps)) og aroma (smør)), brødforbedrer (hvetegluten, sukker, hvetemel, emulgator (E472e, E412 og E322 (rapslecitin)), antiklumpemiddel (e341iii og E170), rapsolje, fullherdet raps- og kokosolje, enzymer og melbehandlingsmiddel (E300)), hvetegluten

Allergener

Allergen
Bløtdyr
Green circle
Nei
Lupin
Green circle
Nei
Svoveldioksid eller sulfitter
Green circle
Nei
Sennep
Green circle
Nei
Selleri
Green circle
Nei
Sesamfrø
Green circle
Nei
Nøtter
Green circle
Nei
Soya
Green circle
Nei
Peanøtter
Green circle
Nei
Melk
Green circle
Nei
Egg
Green circle
Nei
Fisk
Green circle
Nei
Skalldyr
Green circle
Nei
Gluten
Hvete
Red circle
Ja
Red circle Ja = allergenet inngår i produktet
Green circle Nei = produktet inneholder ikke det angitte allergenet

Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.

Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.

Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.

Næringsinnhold

Pr. 100 gram.

Energi 1 002 kJ/ 240 kcal
Fett 3,90 g
hvorav
- Mettede fettsyrer 0,80 g
Karbohydrat 42,00 g
hvorav
- Sukkerarter 1,30 g
Kostfiber 2,40 g
Protein 8,90 g
Salt 1,20 g
* av daglig referanse inntak

Produktinformasjon

Opprinnelsesland Norge
Opphavsland Norge
Varegruppe Ferskt brød
Varenummer 302
EPD-nummer
GTIN 07090041980273
GTIN2
GTIN3
Opprettet dato 21.06.2016
Oppdatert dato 18.03.2024

Oppbevaring

Temperatur, min 4 grader (C)
Temperatur, max. 20 grader (C)
Holdbarhet, total 2 dager
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken 0 dager
Lagringsgrad
Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) Ikke oppgitt
Holdbarhet etter tining (fryste varer) Ikke oppgitt

Tilberedning

Spiseklar smøres på