Skolebolle
Med vaniljekrem og kokos
Varenummer: 412 | EPD-nummer: | GTIN: 07090041980358
Varenummer: 412
EPD-nummer:
GTIN: 07090041980358
PRODUSENT: H A Brun AS
VAREMERKE: H A Brun AS
106 produkter i databasen
Ingredienser
Hvetemel, vann, sukker, margarin, (vegetabilsk olje(raps), vann, vegetabilsk fett (raps), salt, emulgator (E471, raps og solsikkelecithin)), melkepulver (mysepulver, melkesukker, melkepulver), gjær, kardemomme, salt, egg, emulgator (E471, E471e), dekstose, enzymer,vaniljekrem (helmelk, maisstivelse (E223), egg, sukker, vaniljesukker)vann, sukker, glasur (melis, vann), kokos
Allergener
Allergen
|
Ja
|
Nei
|
---|---|---|
Gluten
Hvete |
||
Skalldyr | ||
Fisk | ||
Egg | ||
Melk | ||
Peanøtter | ||
Soya | ||
Nøtter | ||
Sesamfrø | ||
Selleri | ||
Sennep | ||
Svoveldioksid eller sulfitter | ||
Lupin | ||
Bløtdyr |
Allergen | ||
---|---|---|
Gluten
Hvete |
Ja | |
Skalldyr | Nei | |
Fisk | Nei | |
Egg | Ja | |
Melk | Ja | |
Peanøtter | Nei | |
Soya | Nei | |
Nøtter | Nei | |
Sesamfrø | Nei | |
Selleri | Nei | |
Sennep | Nei | |
Svoveldioksid eller sulfitter | Ja | |
Lupin | Nei | |
Bløtdyr | Nei |
Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.
Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.
Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Næringsinnhold
Pr. 100 gram.
Energi | 1 222 kJ/ 291 kcal |
Fett | 12,20 g |
hvorav | |
- Mettede fettsyrer | 6,40 g |
Karbohydrat | 39,40 g |
hvorav | |
- Sukkerarter | 0,10 g |
Kostfiber | 2,80 g |
Protein | 6,00 g |
Salt | 0,20 g |
* av daglig referanse inntak |
Produktinformasjon
Opprinnelsesland | Norge |
Opphavsland | Norge |
Varegruppe | Brød og bakeriprodukter |
Varenummer | 412 |
EPD-nummer | |
GTIN | 07090041980358 |
GTIN2 | |
GTIN3 | |
Opprettet dato | 22.06.2016 |
Oppdatert dato | 20.12.2023 |
Oppbevaring
Temperatur, min | 4 grader (C) |
Temperatur, max. | 20 grader (C) |
Holdbarhet, total | 1 dager |
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken | 0 dager |
Lagringsgrad | |
Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) | Ikke oppgitt |
Holdbarhet etter tining (fryste varer) | Ikke oppgitt |