Spelt surdeigsbrød
Langtidshevet surdeigsbrød laget på spelt. Helt uten gjær. Et saftig brød laget på ekte surdeig
Varenummer: 260 | EPD-nummer: | GTIN: 70900419807186
Varenummer: 260
EPD-nummer:
GTIN: 70900419807186
PRODUSENT: H A Brun AS
VAREMERKE: H A Brun AS
111 produkter i databasen
Ingredienser
vann, gresskarkjerner, siktet speltmel (speltmel, melbehandlingsmiddel (E300)), gresskarkjerner, linfrø, salt, maltet bygg
Allergener
|
|
|
|
|---|---|---|
|
Gluten
Spelt, Bygg |
|
|
| Skalldyr |
|
|
| Egg |
|
|
| Fisk |
|
|
| Peanøtter |
|
|
| Soya |
|
|
| Melk |
|
|
| Nøtter |
|
|
| Selleri |
|
|
| Sennep |
|
|
| Sesamfrø |
|
|
| Svoveldioksid eller sulfitter |
|
|
| Lupin |
|
|
| Bløtdyr |
|
| Allergen | ||
|---|---|---|
|
Gluten
Spelt, Bygg |
|
Ja |
| Skalldyr |
|
Nei |
| Egg |
|
Nei |
| Fisk |
|
Nei |
| Peanøtter |
|
Nei |
| Soya |
|
Nei |
| Melk |
|
Nei |
| Nøtter |
|
Nei |
| Selleri |
|
Nei |
| Sennep |
|
Nei |
| Sesamfrø |
|
Nei |
| Svoveldioksid eller sulfitter |
|
Nei |
| Lupin |
|
Nei |
| Bløtdyr |
|
Nei |
Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.
Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.
Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Næringsinnhold
Pr. 100 gram.
| Energi | 842 kJ/ 200 kcal |
| Fett | 5,10 g |
| hvorav | |
| - Mettede fettsyrer | 0,90 g |
| Karbohydrat | 29,00 g |
| hvorav | |
| - Sukkerarter | 1,00 g |
| Protein | 9,50 g |
| Salt | 0,81 g |
| * av daglig referanse inntak | |
Produktinformasjon
| Opprinnelsesland | Norge |
| Opphavsland | Norge |
| Varegruppe | Brød og bakeriprodukter |
| Varenummer | 260 |
| EPD-nummer | |
| GTIN | 70900419807186 |
| GTIN2 | |
| GTIN3 | |
| Opprettet dato | 15.01.2021 |
| Oppdatert dato | 29.01.2024 |
GPC Kategori
| Segment | Mat/drikke/tobakk |
| Familie | Brød-/bakeprodukter |
| Klasse | Brød |
| Brick kode | Brød (tørrvare) |
Oppbevaring
| Temperatur, min | Ikke oppgitt |
| Temperatur, max. | Ikke oppgitt |
| Holdbarhet, total | Ikke oppgitt |
| Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken | Ikke oppgitt |
| Lagringsgrad | |
| Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) | Ikke oppgitt |
| Holdbarhet etter tining (fryste varer) | Ikke oppgitt |

















