Bacon u svor 500g skåret
Varenummer: 285103 | EPD-nummer: 4796710 | GTIN: 97072350035687
Varenummer: 285103
EPD-nummer: 4796710
GTIN: 97072350035687
PRODUSENT: H. Mydland AS
VAREMERKE: Mydland
105 produkter i databasen
Ingredienser
Kjøtt (83%) av svin sideflesk, vann, surhetsregulerende middel (E-325), konserveringsmiddel (E-250), salt, stabilisator (E-450), antioksidant (E-301) #Næringsinnhold pr.100 gram ferdig vare: Energi:1455kJ /352 kcal, Fett:33,3 g, hvorav mettede fettsyrer 12,5 g, Karbohydrater:0,8 g, hvorav sukkerarter:0,1 g, Protein:12,4 g, Salt:1,5 g,
Allergener
Allergen
|
Ja
|
Nei
|
---|---|---|
Gluten | ||
Skalldyr | ||
Fisk | ||
Egg | ||
Melk | ||
Peanøtter | ||
Soya | ||
Nøtter | ||
Sesamfrø | ||
Selleri | ||
Sennep | ||
Svoveldioksid eller sulfitter | ||
Lupin | ||
Bløtdyr |
Allergen | ||
---|---|---|
Gluten | Nei | |
Skalldyr | Nei | |
Fisk | Nei | |
Egg | Nei | |
Melk | Nei | |
Peanøtter | Nei | |
Soya | Nei | |
Nøtter | Nei | |
Sesamfrø | Nei | |
Selleri | Nei | |
Sennep | Nei | |
Svoveldioksid eller sulfitter | Nei | |
Lupin | Nei | |
Bløtdyr | Nei |
Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.
Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.
Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Næringsinnhold
Pr. 100 gram.
Energi | 1 455 kJ/ 348 kcal |
Fett | 33,30 g |
hvorav | |
- Mettede fettsyrer | 12,50 g |
Karbohydrat | 0,80 g |
hvorav | |
- Sukkerarter | 0,10 g |
Protein | 12,40 g |
Salt | 1,50 g |
* av daglig referanse inntak |
Produktinformasjon
Opprinnelsesland | Norge |
Opphavsland | Norge |
Varegruppe | |
Varenummer | 285103 |
EPD-nummer | 4796710 |
GTIN | 97072350035687 |
GTIN2 | |
GTIN3 | |
Opprettet dato | 28.03.2018 |
Oppdatert dato | 22.01.2021 |
Oppbevaring
Temperatur, min | Ikke oppgitt |
Temperatur, max. | Ikke oppgitt |
Holdbarhet, total | Ikke oppgitt |
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken | Ikke oppgitt |
Lagringsgrad | |
Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) | Ikke oppgitt |
Holdbarhet etter tining (fryste varer) | Ikke oppgitt |