Blodpølse hel ca 2 kg
Varenummer: 288126 | EPD-nummer: 4579330 | GTIN: 97072350039227
Varenummer: 288126
EPD-nummer: 4579330
GTIN: 97072350039227
PRODUSENT: H. Mydland AS
VAREMERKE: Mydland
105 produkter i databasen
Ingredienser
Storfeblod, bygg og rugmel (GLUTEN), fårefett, sirup, vann, sviske, rosiner, salt, allehånde, nellik, pepper #Næringsinnhold pr.100 gram ferdig vare: Energi:1197kJ /287 kcal, Fett:15,9 g, hvorav mettede fettsyrer:7 g, Karbohydrater:24,2 g, hvorav sukkerarter:6,3 g, Protein:10,4 g, Salt:1,9 g,
Allergener
Allergen
|
Ja
|
Nei
|
---|---|---|
Gluten
Rug, Bygg |
||
Skalldyr | ||
Fisk | ||
Egg | ||
Melk | ||
Peanøtter | ||
Soya | ||
Nøtter | ||
Sesamfrø | ||
Selleri | ||
Sennep | ||
Svoveldioksid eller sulfitter | ||
Lupin | ||
Bløtdyr |
Allergen | ||
---|---|---|
Gluten
Rug, Bygg |
Ja | |
Skalldyr | Nei | |
Fisk | Nei | |
Egg | Nei | |
Melk | Nei | |
Peanøtter | Nei | |
Soya | Nei | |
Nøtter | Nei | |
Sesamfrø | Nei | |
Selleri | Nei | |
Sennep | Nei | |
Svoveldioksid eller sulfitter | Nei | |
Lupin | Nei | |
Bløtdyr | Nei |
Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.
Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.
Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Næringsinnhold
Pr. 100 gram.
Energi | 1 197 kJ/ 286 kcal |
Fett | 15,90 g |
hvorav | |
- Mettede fettsyrer | 7,00 g |
Karbohydrat | 24,20 g |
hvorav | |
- Sukkerarter | 6,30 g |
Protein | 10,40 g |
Salt | 1,90 g |
* av daglig referanse inntak |
Produktinformasjon
Opprinnelsesland | Norge |
Opphavsland | Norge |
Varegruppe | |
Varenummer | 288126 |
EPD-nummer | 4579330 |
GTIN | 97072350039227 |
GTIN2 | |
GTIN3 | |
Opprettet dato | 09.04.2018 |
Oppdatert dato | 22.01.2021 |
Oppbevaring
Temperatur, min | Ikke oppgitt |
Temperatur, max. | Ikke oppgitt |
Holdbarhet, total | Ikke oppgitt |
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken | Ikke oppgitt |
Lagringsgrad | |
Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) | Ikke oppgitt |
Holdbarhet etter tining (fryste varer) | Ikke oppgitt |