Gjesteskinke terningkuttet
Varenummer: 288154 | EPD-nummer: 4790929 | GTIN: 97072350041220
Varenummer: 288154
EPD-nummer: 4790929
GTIN: 97072350041220
PRODUSENT: H. Mydland AS
VAREMERKE: Mydland
105 produkter i databasen
Ingredienser
Kjøtt (73%) av svin, vann, surhetsregulerende middel (E-325), konserveringsmiddel (E-250), salt, stabilisator (E-450), gelatin, antioksidant (E-301), glucose sirup, lactose, røkaroma, msg (E621), SELLERI #Næringsinnhold pr.100 gram ferdig vare: Energi:502kJ /120 kcal, Fett:6,4 g, hvorav mettede fettsyrer 1,1 g, Karbohydrater:1,4 g, hvorav sukkerarter:0,3 g, Protein:14,1 g, Salt:2,7 g,
Allergener
Allergen
|
Ja
|
Nei
|
---|---|---|
Gluten | ||
Skalldyr | ||
Fisk | ||
Egg | ||
Melk | ||
Peanøtter | ||
Soya | ||
Nøtter | ||
Sesamfrø | ||
Selleri | ||
Sennep | ||
Svoveldioksid eller sulfitter | ||
Lupin | ||
Bløtdyr |
Allergen | ||
---|---|---|
Gluten | Nei | |
Skalldyr | Nei | |
Fisk | Nei | |
Egg | Nei | |
Melk | Nei | |
Peanøtter | Nei | |
Soya | Nei | |
Nøtter | Nei | |
Sesamfrø | Nei | |
Selleri | Ja | |
Sennep | Nei | |
Svoveldioksid eller sulfitter | Nei | |
Lupin | Nei | |
Bløtdyr | Nei |
Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.
Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.
Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Næringsinnhold
Pr. 100 gram.
Energi | 502 kJ/ 120 kcal |
Fett | 6,40 g |
hvorav | |
- Mettede fettsyrer | 1,10 g |
Karbohydrat | 1,40 g |
hvorav | |
- Sukkerarter | 0,30 g |
Protein | 14,10 g |
Salt | 2,70 g |
* av daglig referanse inntak |
Produktinformasjon
Opprinnelsesland | Norge |
Opphavsland | Norge |
Varegruppe | |
Varenummer | 288154 |
EPD-nummer | 4790929 |
GTIN | 97072350041220 |
GTIN2 | |
GTIN3 | |
Opprettet dato | 10.04.2018 |
Oppdatert dato | 22.01.2021 |
Oppbevaring
Temperatur, min | Ikke oppgitt |
Temperatur, max. | Ikke oppgitt |
Holdbarhet, total | Ikke oppgitt |
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken | Ikke oppgitt |
Lagringsgrad | |
Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) | Ikke oppgitt |
Holdbarhet etter tining (fryste varer) | Ikke oppgitt |