Kokt Røkt skinke skåret
Varenummer: 281113 | EPD-nummer: 4904066 | GTIN: 97072350030156
Varenummer: 281113
EPD-nummer: 4904066
GTIN: 97072350030156
PRODUSENT: H. Mydland AS
VAREMERKE: Mydland
105 produkter i databasen
Ingredienser
Kjøtt (85%) av svin skinke, vann, surhetsregulerende middel (E-325), salt, konserveringsmiddel (E-250), stabilisator (E-450), antioksidant (E-301), stabilisator (E-407) #Næringsinnhold pr.100 gram ferdig vare: Energi:474kJ /113 kcal, Fett:4,3 g, hvorav mettede fettsyrer 1,4 g, Karbohydrater:1 g, hvorav sukkerarter:0,2 g, Protein:17,6 g, Salt:2,4 g,
Allergener
Allergen
|
Ja
|
Nei
|
---|---|---|
Gluten | ||
Skalldyr | ||
Fisk | ||
Egg | ||
Melk | ||
Peanøtter | ||
Soya | ||
Nøtter | ||
Sesamfrø | ||
Selleri | ||
Sennep | ||
Svoveldioksid eller sulfitter | ||
Lupin | ||
Bløtdyr |
Allergen | ||
---|---|---|
Gluten | Nei | |
Skalldyr | Nei | |
Fisk | Nei | |
Egg | Nei | |
Melk | Nei | |
Peanøtter | Nei | |
Soya | Nei | |
Nøtter | Nei | |
Sesamfrø | Nei | |
Selleri | Nei | |
Sennep | Nei | |
Svoveldioksid eller sulfitter | Nei | |
Lupin | Nei | |
Bløtdyr | Nei |
Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.
Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.
Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Næringsinnhold
Pr. 100 gram.
Energi | 474 kJ/ 113 kcal |
Fett | 4,30 g |
hvorav | |
- Mettede fettsyrer | 1,40 g |
Karbohydrat | 1,00 g |
hvorav | |
- Sukkerarter | 0,20 g |
Protein | 17,60 g |
Salt | 2,40 g |
* av daglig referanse inntak |
Produktinformasjon
Opprinnelsesland | Norge |
Opphavsland | Norge |
Varegruppe | |
Varenummer | 281113 |
EPD-nummer | 4904066 |
GTIN | 97072350030156 |
GTIN2 | |
GTIN3 | |
Opprettet dato | 10.04.2018 |
Oppdatert dato | 22.01.2021 |
Oppbevaring
Temperatur, min | Ikke oppgitt |
Temperatur, max. | Ikke oppgitt |
Holdbarhet, total | Ikke oppgitt |
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken | Ikke oppgitt |
Lagringsgrad | |
Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) | Ikke oppgitt |
Holdbarhet etter tining (fryste varer) | Ikke oppgitt |