Umberto spekeskinke 200g
Varenummer: 281189 | EPD-nummer: 4221016 | GTIN: 17072350046298
Varenummer: 281189
EPD-nummer: 4221016
GTIN: 17072350046298
PRODUSENT: H. Mydland AS
VAREMERKE: Mydland
105 produkter i databasen
Ingredienser
Til 100 g ferdig vare er anvendt 135 g svin skinke, konserveringsmiddel (E-250), krydder, salt, antioksidant (E-301), dextrose, maltodextrin, hydrolisert vegetabilsk protein, SENNEP, aroma, startkultur #Næringsinnhold pr.100 gram ferdig vare: Energi:764kJ /182 kcal, Fett:6,9 g, hvorav mettede fettsyrer 2,3 g, Karbohydrater:1,6 g, hvorav sukkerarter:1,2 g, Protein:28,2 g, Salt:5,3 g,
Allergener
Allergen
|
Ja
|
Nei
|
---|---|---|
Gluten | ||
Skalldyr | ||
Fisk | ||
Egg | ||
Melk | ||
Peanøtter | ||
Soya | ||
Nøtter | ||
Sesamfrø | ||
Selleri | ||
Sennep | ||
Svoveldioksid eller sulfitter | ||
Lupin | ||
Bløtdyr |
Allergen | ||
---|---|---|
Gluten | Nei | |
Skalldyr | Nei | |
Fisk | Nei | |
Egg | Nei | |
Melk | Nei | |
Peanøtter | Nei | |
Soya | Nei | |
Nøtter | Nei | |
Sesamfrø | Nei | |
Selleri | Nei | |
Sennep | Ja | |
Svoveldioksid eller sulfitter | Nei | |
Lupin | Nei | |
Bløtdyr | Nei |
Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.
Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.
Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Næringsinnhold
Pr. 100 gram.
Energi | 764 kJ/ 183 kcal |
Fett | 6,90 g |
hvorav | |
- Mettede fettsyrer | 2,30 g |
Karbohydrat | 1,60 g |
hvorav | |
- Sukkerarter | 1,20 g |
Protein | 28,20 g |
Salt | 5,30 g |
* av daglig referanse inntak |
Produktinformasjon
Opprinnelsesland | Norge |
Opphavsland | Norge |
Varegruppe | |
Varenummer | 281189 |
EPD-nummer | 4221016 |
GTIN | 17072350046298 |
GTIN2 | |
GTIN3 | |
Opprettet dato | 27.03.2018 |
Oppdatert dato | 22.01.2021 |
Oppbevaring
Temperatur, min | Ikke oppgitt |
Temperatur, max. | Ikke oppgitt |
Holdbarhet, total | Ikke oppgitt |
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken | Ikke oppgitt |
Lagringsgrad | |
Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) | Ikke oppgitt |
Holdbarhet etter tining (fryste varer) | Ikke oppgitt |