Umberto spekeskinke 200g
Varenummer: 281189 | EPD-nummer: 4221016 | GTIN: 17072350046298
Varenummer: 281189
EPD-nummer: 4221016
GTIN: 17072350046298
PRODUSENT: H. Mydland AS
VAREMERKE: Mydland
105 produkter i databasen
Ingredienser
Til 100 g ferdig vare er anvendt 135 g svin skinke, konserveringsmiddel (E-250), krydder, salt, antioksidant (E-301), dextrose, maltodextrin, hydrolisert vegetabilsk protein, SENNEP, aroma, startkultur #Næringsinnhold pr.100 gram ferdig vare: Energi:764kJ /182 kcal, Fett:6,9 g, hvorav mettede fettsyrer 2,3 g, Karbohydrater:1,6 g, hvorav sukkerarter:1,2 g, Protein:28,2 g, Salt:5,3 g,
Allergener
|
|
|
|
|---|---|---|
| Gluten |
|
|
| Skalldyr |
|
|
| Egg |
|
|
| Fisk |
|
|
| Peanøtter |
|
|
| Soya |
|
|
| Melk |
|
|
| Nøtter |
|
|
| Selleri |
|
|
| Sennep |
|
|
| Sesamfrø |
|
|
| Svoveldioksid eller sulfitter |
|
|
| Lupin |
|
|
| Bløtdyr |
|
| Allergen | ||
|---|---|---|
| Gluten |
|
Nei |
| Skalldyr |
|
Nei |
| Egg |
|
Nei |
| Fisk |
|
Nei |
| Peanøtter |
|
Nei |
| Soya |
|
Nei |
| Melk |
|
Nei |
| Nøtter |
|
Nei |
| Selleri |
|
Nei |
| Sennep |
|
Ja |
| Sesamfrø |
|
Nei |
| Svoveldioksid eller sulfitter |
|
Nei |
| Lupin |
|
Nei |
| Bløtdyr |
|
Nei |
Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.
Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.
Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Næringsinnhold
Pr. 100 gram.
| Energi | 764 kJ/ 183 kcal |
| Fett | 6,90 g |
| hvorav | |
| - Mettede fettsyrer | 2,30 g |
| Karbohydrat | 1,60 g |
| hvorav | |
| - Sukkerarter | 1,20 g |
| Protein | 28,20 g |
| Salt | 5,30 g |
| * av daglig referanse inntak | |
Produktinformasjon
| Opprinnelsesland | Norge |
| Opphavsland | Norge |
| Varegruppe | |
| Varenummer | 281189 |
| EPD-nummer | 4221016 |
| GTIN | 17072350046298 |
| GTIN2 | |
| GTIN3 | |
| Opprettet dato | 27.03.2018 |
| Oppdatert dato | 22.01.2021 |
Oppbevaring
| Temperatur, min | Ikke oppgitt |
| Temperatur, max. | Ikke oppgitt |
| Holdbarhet, total | Ikke oppgitt |
| Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken | Ikke oppgitt |
| Lagringsgrad | |
| Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) | Ikke oppgitt |
| Holdbarhet etter tining (fryste varer) | Ikke oppgitt |

















