BARBECUE SAUCE 220ML
220 MLT
Klassisk barbecue-saus med røyksmak. En selvfølge til grillmat og kjøtt!
Varenummer: 100054 | EPD-nummer: 4252912 | GTIN: 08715700415574
Varenummer: 100054
EPD-nummer: 4252912
GTIN: 08715700415574
INFORMASJONSEIER: Haugen-Gruppen
PRODUSENT: HEINZ
VAREMERKE: Heinz
32 produkter i databasen
Ingredienser
Tomatpure 34%, sukker, eddik, brunt sukker (sukker, sukkersirup, farvestoff ammoniert sulfiert karamell, løk 6%, rød paprika 5%, appelsinjuice, modifisert stivelse, salt, agurker 1,5%, sitronjuice, krydder (inneholder sennep), aroma, krydder- og urteekstrakt (inneholder selleri), røykaroma
Allergener
|
|
|
|
|---|---|---|
| Gluten |
|
|
| Skalldyr |
|
|
| Egg |
|
|
| Fisk |
|
|
| Peanøtter |
|
|
| Soya |
|
|
| Melk |
|
|
| Nøtter |
|
|
| Selleri |
|
|
| Sennep |
|
|
| Sesamfrø |
|
|
| Svoveldioksid eller sulfitter |
|
|
| Lupin |
|
|
| Bløtdyr |
|
| Allergen | ||
|---|---|---|
| Gluten |
|
Nei |
| Skalldyr |
|
Nei |
| Egg |
|
Nei |
| Fisk |
|
Nei |
| Peanøtter |
|
Nei |
| Soya |
|
Nei |
| Melk |
|
Nei |
| Nøtter |
|
Nei |
| Selleri |
|
Ja |
| Sennep |
|
Ja |
| Sesamfrø |
|
Nei |
| Svoveldioksid eller sulfitter |
|
Nei |
| Lupin |
|
Nei |
| Bløtdyr |
|
Nei |
Produktet kan inneholde spor av: Sesamfrø
Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.
Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.
Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Næringsinnhold
Pr. 100 gram.
| Energi | 609 kJ/ 145 kcal |
| Fett | 0,00 g |
| hvorav | |
| - Mettede fettsyrer | 0,00 g |
| Karbohydrat | 34,00 g |
| hvorav | |
| - Sukkerarter | 27,00 g |
| Protein | 1,00 g |
| Salt | 2,40 g |
| * av daglig referanse inntak | |
Produktinformasjon
| Opprinnelsesland | Nederland |
| Opphavsland | Spania |
| Varegruppe | Dipsauser, krydder, strø eller marinader |
| Varenummer | 100054 |
| EPD-nummer | 4252912 |
| GTIN | 08715700415574 |
| GTIN2 | 07036340032503 |
| GTIN3 | 07036340032510 |
| Opprettet dato | 09.04.2015 |
| Oppdatert dato | 11.03.2020 |
Oppbevaring
| Temperatur, min | 5 grader (C) |
| Temperatur, max. | 25 grader (C) |
| Holdbarhet, total | 450 dager |
| Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken | 50 dager |
| Lagringsgrad | |
| Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) | Ikke oppgitt |
| Holdbarhet etter tining (fryste varer) | Ikke oppgitt |

















