BURGER RELISH 2,15l
2,15 LTR
Burger Relish er en klassisk topping til burgeren. Også unik i baguetter, sandwich, som base og som smakssetter.
Varenummer: 121055 | EPD-nummer: 2925139 | GTIN: 08715700419794
Varenummer: 121055
EPD-nummer: 2925139
GTIN: 08715700419794
INFORMASJONSEIER: Haugen-Gruppen
PRODUSENT: HEINZ
VAREMERKE: HEINZ
68 produkter i databasen
Ingredienser
Konsentrert tomatpuré 31%, sukker, løk, sylteagurk 11%, tomater 9% (inneholder kaliumklorid), eddik, rød paprika 6%,gulrøtter, modifisert mais mel, salt, sennep (vann, sennep, frø, eddik, salt, krydder) sennepspulver, løk pulver, hvitløkpulver, krydder
Allergener
Allergen
|
Ja
|
Nei
|
---|---|---|
Lupin | ||
Bløtdyr | ||
Svoveldioksid eller sulfitter | ||
Soya | ||
Skalldyr | ||
Sesamfrø | ||
Sennep | ||
Selleri | ||
Peanøtter | ||
Nøtter | ||
Melk | ||
Gluten | ||
Fisk | ||
Egg |
Allergen | ||
---|---|---|
Lupin | Nei | |
Bløtdyr | Nei | |
Svoveldioksid eller sulfitter | Nei | |
Soya | Nei | |
Skalldyr | Nei | |
Sesamfrø | Nei | |
Sennep | Ja | |
Selleri | Ja | |
Peanøtter | Nei | |
Nøtter | Nei | |
Melk | Nei | |
Gluten | Nei | |
Fisk | Nei | |
Egg | Nei |
Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.
Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.
Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Næringsinnhold
Pr. 100 gram.
Energi | 456 kJ/ 108 kcal |
Fett | 0,20 g |
hvorav | |
- Mettede fettsyrer | 0,00 g |
Karbohydrat | 23,00 g |
hvorav | |
- Sukkerarter | 21,00 g |
Kostfiber | 0,70 g |
Protein | 1,40 g |
Salt | 0,83 g |
* av daglig referanse inntak |
Produktinformasjon
Opprinnelsesland | Nederland |
Opphavsland | Nederland |
Varegruppe | |
Varenummer | 121055 |
EPD-nummer | 2925139 |
GTIN | 08715700419794 |
GTIN2 | 08715700419800 |
GTIN3 | 07036340028902 |
Opprettet dato | 09.04.2015 |
Oppdatert dato | 31.01.2019 |
Oppbevaring
Temperatur, min | 1 grader (C) |
Temperatur, max. | 30 grader (C) |
Holdbarhet, total | 360 dager |
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken | 50 dager |
Lagringsgrad | |
Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) | Ikke oppgitt |
Holdbarhet etter tining (fryste varer) | Ikke oppgitt |