EPLECIDER EDDIK 3,78L
3,79 LTR
Fremstilt kun av epler, krystallklart vann og solid håndverkstradisjon. Vineddik brukes til klassisk konservering av grønnsaker, for eksempel sylteagurker. Brukes også til å fremheve syren i maten, for eksempel når du lager saus eller en kraftig kjøttgryte. Blandet med olje og krydder blir Heinz Eplecidereddik en perfekt vinagrette til salaten.
Varenummer: 121352 | EPD-nummer: 4269023 | GTIN: 00013000008273
Varenummer: 121352
EPD-nummer: 4269023
GTIN: 00013000008273
INFORMASJONSEIER: Haugen-Gruppen
PRODUSENT: HEINZ
VAREMERKE: HEINZ
68 produkter i databasen
Ingredienser
Vann, eplecidereddik
Allergener
Allergen
|
Ja
|
Nei
|
---|---|---|
Egg | ||
Fisk | ||
Gluten | ||
Melk | ||
Nøtter | ||
Peanøtter | ||
Selleri | ||
Sennep | ||
Sesamfrø | ||
Skalldyr | ||
Soya | ||
Svoveldioksid eller sulfitter | ||
Bløtdyr | ||
Lupin |
Allergen | ||
---|---|---|
Egg | Nei | |
Fisk | Nei | |
Gluten | Nei | |
Melk | Nei | |
Nøtter | Nei | |
Peanøtter | Nei | |
Selleri | Nei | |
Sennep | Nei | |
Sesamfrø | Nei | |
Skalldyr | Nei | |
Soya | Nei | |
Svoveldioksid eller sulfitter | Nei | |
Bløtdyr | Nei | |
Lupin | Nei |
Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.
Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.
Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Næringsinnhold
Pr. 100 gram.
Energi | 10 kJ/ 2 kcal |
Fett | 0,00 g |
hvorav | |
- Mettede fettsyrer | 0,00 g |
Karbohydrat | 0,71 g |
hvorav | |
- Sukkerarter | 0,06 g |
Protein | 0,04 g |
Salt | 0,00 g |
* av daglig referanse inntak |
Produktinformasjon
Opprinnelsesland | USA |
Opphavsland | USA |
Varegruppe | Eddik og matviner |
Varenummer | 121352 |
EPD-nummer | 4269023 |
GTIN | 00013000008273 |
GTIN2 | 10013000008270 |
GTIN3 | 07036340030905 |
Opprettet dato | 09.04.2015 |
Oppdatert dato | 14.09.2015 |
Oppbevaring
Temperatur, min | 0 grader (C) |
Temperatur, max. | 30 grader (C) |
Holdbarhet, total | 720 dager |
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken | 50 dager |
Lagringsgrad | |
Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) | Ikke oppgitt |
Holdbarhet etter tining (fryste varer) | Ikke oppgitt |