Fiery Chili Ketchup 10x255g
255g
Ketchup med solid smak av sterke chilipepper som fyrer opp smaksløkene!
Varenummer: 122291 | EPD-nummer: 4588406 | GTIN: 00000087157888
Varenummer: 122291
EPD-nummer: 4588406
GTIN: 00000087157888
INFORMASJONSEIER: Haugen-Gruppen
PRODUSENT: HEINZ
VAREMERKE: HEINZ
68 produkter i databasen
Ingredienser
Tomatpuré 68%, eddik, sukker, salt, chilipepperekstrakt, urteekstrakter, kajennepepperpulver, hvitløkpulver.
Allergener
Allergen
|
Ja
|
Nei
|
---|---|---|
Gluten | ||
Skalldyr | ||
Fisk | ||
Egg | ||
Melk | ||
Peanøtter | ||
Soya | ||
Nøtter | ||
Sesamfrø | ||
Selleri | ||
Sennep | ||
Svoveldioksid eller sulfitter | ||
Lupin | ||
Bløtdyr |
Allergen | ||
---|---|---|
Gluten | Nei | |
Skalldyr | Nei | |
Fisk | Nei | |
Egg | Nei | |
Melk | Nei | |
Peanøtter | Nei | |
Soya | Nei | |
Nøtter | Nei | |
Sesamfrø | Nei | |
Selleri | Nei | |
Sennep | Nei | |
Svoveldioksid eller sulfitter | Nei | |
Lupin | Nei | |
Bløtdyr | Nei |
Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.
Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.
Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Næringsinnhold
Pr. 100 gram.
Energi | 461 kJ/ 109 kcal |
Fett | 0,30 g |
hvorav | |
- Mettede fettsyrer | 0,10 g |
Karbohydrat | 24,00 g |
hvorav | |
- Sukkerarter | 22,00 g |
Protein | 1,30 g |
Salt | 1,80 g |
* av daglig referanse inntak |
Produktinformasjon
Opprinnelsesland | Nederland |
Opphavsland | Nederland |
Varegruppe | |
Varenummer | 122291 |
EPD-nummer | 4588406 |
GTIN | 00000087157888 |
GTIN2 | |
GTIN3 | |
Opprettet dato | 15.02.2017 |
Oppdatert dato | 22.02.2019 |
Oppbevaring
Temperatur, min | 0 grader (C) |
Temperatur, max. | 30 grader (C) |
Holdbarhet, total | 456 dager |
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken | 50 dager |
Lagringsgrad | |
Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) | Ikke oppgitt |
Holdbarhet etter tining (fryste varer) | Ikke oppgitt |