HP Saus
2L
HP-sausen har røttene sine i Birmingham tilbake på 1800-tallet. En engelsk favoritt med sin gode smak og balanse mellom salt, surt, søtt og bittert. En klassiker til egg og bacon!
Varenummer: 122882 | EPD-nummer: 4962304 | GTIN: 05000111014502
Varenummer: 122882
EPD-nummer: 4962304
GTIN: 05000111014502
INFORMASJONSEIER: Haugen-Gruppen
PRODUSENT: HEINZ
VAREMERKE: HEINZ
68 produkter i databasen
Ingredienser
Tomater, malteddik (fra bygg), melasse, glukose-fruktosesirup, eddik, sukker, dadler, modifisert maismel, rugmel, salt, krydder, aroma, tamarin.
Allergener
Allergen
|
Ja
|
Nei
|
---|---|---|
Gluten
Rug, Bygg |
||
Skalldyr | ||
Fisk | ||
Egg | ||
Melk | ||
Peanøtter | ||
Soya | ||
Nøtter | ||
Sesamfrø | ||
Selleri | ||
Sennep | ||
Svoveldioksid eller sulfitter | ||
Lupin | ||
Bløtdyr |
Allergen | ||
---|---|---|
Gluten
Rug, Bygg |
Ja | |
Skalldyr | Nei | |
Fisk | Nei | |
Egg | Nei | |
Melk | Nei | |
Peanøtter | Nei | |
Soya | Nei | |
Nøtter | Nei | |
Sesamfrø | Nei | |
Selleri | Nei | |
Sennep | Nei | |
Svoveldioksid eller sulfitter | Nei | |
Lupin | Nei | |
Bløtdyr | Nei |
Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.
Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.
Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Næringsinnhold
Pr. 100 gram.
Energi | 517 kJ/ 124 kcal |
Fett | 0,10 g |
hvorav | |
- Mettede fettsyrer | 0,01 g |
Karbohydrat | 28,30 g |
hvorav | |
- Sukkerarter | 23,10 g |
Kostfiber | 0,40 g |
Protein | 0,90 g |
Salt | 1,30 g |
* av daglig referanse inntak |
Produktinformasjon
Opprinnelsesland | Nederland |
Opphavsland | Nederland |
Varegruppe | Sauser, smørepålegg og krydder |
Varenummer | 122882 |
EPD-nummer | 4962304 |
GTIN | 05000111014502 |
GTIN2 | 7036340042830 |
GTIN3 | |
Opprettet dato | 26.01.2018 |
Oppdatert dato | 26.01.2018 |
Oppbevaring
Temperatur, min | 4 grader (C) |
Temperatur, max. | 25 grader (C) |
Holdbarhet, total | 547 dager |
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken | 50 dager |
Lagringsgrad | |
Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) | Ikke oppgitt |
Holdbarhet etter tining (fryste varer) | Ikke oppgitt |