ITALIAN DRESSING DIP POT 25ML
2,5 LTR
Produktet er såkalt "cold filled" dvs at dressingen kjøles ned umiddelbart etter produksjon. Dette medfører at vitamininnholdet, fargen og smaken ikke reduseres.
Varenummer: 121613 | EPD-nummer: 4216263 | GTIN: 05000157105189
Varenummer: 121613
EPD-nummer: 4216263
GTIN: 05000157105189
INFORMASJONSEIER: Haugen-Gruppen
PRODUSENT: HEINZ
VAREMERKE: HEINZ
68 produkter i databasen
Ingredienser
Vann, eddik, sukker, modifisert stivelse, salt, olivenolje 3%, hvitløk, urter, konserveringsmiddel (kaliumsorbat), fortykningsmiddel (xanthangummi), farve (kobber-kompleks av klorofyll, betakaroten), aroma.
Allergener
Allergen
|
Ja
|
Nei
|
---|---|---|
Egg | ||
Fisk | ||
Gluten | ||
Melk | ||
Nøtter | ||
Peanøtter | ||
Selleri | ||
Sennep | ||
Sesamfrø | ||
Skalldyr | ||
Soya | ||
Svoveldioksid eller sulfitter | ||
Bløtdyr | ||
Lupin |
Allergen | ||
---|---|---|
Egg | Nei | |
Fisk | Nei | |
Gluten | Nei | |
Melk | Nei | |
Nøtter | Nei | |
Peanøtter | Nei | |
Selleri | Nei | |
Sennep | Nei | |
Sesamfrø | Nei | |
Skalldyr | Nei | |
Soya | Nei | |
Svoveldioksid eller sulfitter | Nei | |
Bløtdyr | Nei | |
Lupin | Nei |
Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.
Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.
Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Næringsinnhold
Pr. 100 gram.
Energi | 322 kJ/ 77 kcal |
Fett | 3,00 g |
hvorav | |
- Mettede fettsyrer | 0,40 g |
Karbohydrat | 12,00 g |
hvorav | |
- Sukkerarter | 9,00 g |
Protein | 0,10 g |
Salt | 3,10 g |
* av daglig referanse inntak |
Produktinformasjon
Opprinnelsesland | Nederland |
Opphavsland | Belgia |
Varegruppe | Salatdressing eller dip |
Varenummer | 121613 |
EPD-nummer | 4216263 |
GTIN | 05000157105189 |
GTIN2 | 08410066123858 |
GTIN3 | 08410066123858 |
Opprettet dato | 09.04.2015 |
Oppdatert dato | 28.01.2019 |
Oppbevaring
Temperatur, min | 4 grader (C) |
Temperatur, max. | 25 grader (C) |
Holdbarhet, total | 270 dager |
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken | 50 dager |
Lagringsgrad | |
Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) | Ikke oppgitt |
Holdbarhet etter tining (fryste varer) | Ikke oppgitt |