HOFF HERMETISKE POTETER, 9 KG INKL LAKE, 6,2 KG UTEN LAKE
6200 GRM
HOFF Hermetiske Poteter er ferdig skrelte og kokte poteter. Potetene er lett å porsjonere kan tilberedes på en-to-tre og du unngår svinn. Kvaliteten er jevn hele året og potetene tåler “juling”. De hermetiske potetene passer godt som tilbehør til middag, i salater, pytt i panne, som stuede poteter og i lapskaus.
Varenummer: 00003006 | EPD-nummer: 584508 | GTIN: 07044710030066
Varenummer: 00003006
EPD-nummer: 584508
GTIN: 07044710030066
PRODUSENT: HOFF SA
VAREMERKE: HOFF
105 produkter i databasen
Ingredienser
Poteter, salt, stabilisator (kalsiumklorid) og antioksdanter (askobinsyre og natriumsulfitt)
Allergener
Allergen
|
Ja
|
Nei
|
---|---|---|
Egg | ||
Fisk | ||
Gluten | ||
Melk | ||
Nøtter | ||
Peanøtter | ||
Selleri | ||
Sennep | ||
Sesamfrø | ||
Skalldyr | ||
Soya | ||
Svoveldioksid eller sulfitter | ||
Bløtdyr | ||
Lupin |
Allergen | ||
---|---|---|
Egg | Nei | |
Fisk | Nei | |
Gluten | Nei | |
Melk | Nei | |
Nøtter | Nei | |
Peanøtter | Nei | |
Selleri | Nei | |
Sennep | Nei | |
Sesamfrø | Nei | |
Skalldyr | Nei | |
Soya | Nei | |
Svoveldioksid eller sulfitter | Ja | |
Bløtdyr | Nei | |
Lupin | Nei |
Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.
Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.
Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Næringsinnhold
Pr. 100 gram.
Energi | 334 kJ/ 80 kcal |
Fett | 0,10 g |
hvorav | |
- Mettede fettsyrer | 0,00 g |
Karbohydrat | 18,00 g |
hvorav | |
- Sukkerarter | 0,50 g |
Protein | 1,80 g |
Salt | 0,50 g |
* av daglig referanse inntak |
Produktinformasjon
Opprinnelsesland | Norge |
Opphavsland | Norge |
Varegruppe | Lagringsstabile grønnsaker |
Varenummer | 00003006 |
EPD-nummer | 584508 |
GTIN | 07044710030066 |
GTIN2 | 07044710830062 |
GTIN3 | 07044710830062 |
Opprettet dato | 03.10.2014 |
Oppdatert dato | 15.04.2021 |
GPC Kategori
Segment | Mat/drikke/tobakk |
Familie | Frukt/grønnsaker/nøtter/frø – bearbeidet |
Klasse | Grønnsaker – bearbeidet |
Brick kode | Grønnsaker – bearbeidet (tørrvare) |
Brick attribut type | Brick attribut verdi |
Type grønnsak | Potet |
Primærtilsetning | Uidentifisert |
Formasjon | Hel |
Hvis økologisk | Nei |
Produsents behandling/tilberednings prosess | Utvidet holdbarhet behandlet |
Oppbevaring
Temperatur, min | 10 grader (C) |
Temperatur, max. | 20 grader (C) |
Holdbarhet, total | 760 dager |
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken | 50 dager |
Lagringsgrad | |
Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) | Ikke oppgitt |
Holdbarhet etter tining (fryste varer) | Ikke oppgitt |
Tilberedning
Dampes | Tilberedning i kasserolle: Potetene dampes til vannet er borte. Bruk grunn kjele, slik at potetene kan vendes godt. Tilberedning i kombidamper: Potetene legges i bakk med smør, vann og salt. La de stå ved 250oC i ca. 10 min. Tilberedning i mikrobølgeovn: En porsjon poteter - ca. 150 g - legges på en skål med 3 ss vann, 1 teskje smør og 1 teskje dill/persille. Dekk skålen, og varm 90 - 120 sekunder i ovnen (tilpasses egen ovn). La skålen stå og hvile noen minutter før servering. |