HOFF Kyllingfilet Sous Vide, 5.76kg

5760 GRM

HOFF Sous Vide Kyllingfilet er ferdig kokt. Den har god konsistens og saftighet. Produktet er gjennomkokt. - enkelt og trygt for deg og dine kunder!

Nedlasting

Last ned

Varenummer: 82008
EPD-nummer: 4080800
GTIN: 07044711820086

PRODUSENT: HOFF SA

VAREMERKE: HOFF

Vil du vite mer om produktet?
Ta kontakt på:
+47 611 31 100
post@hoff.no
www.hoff.no

105 produkter i databasen

Ingredienser

Kyllingbryst (90%), vann, stabilisator(E331,E262,E500), salt

Allergener

Allergen
Egg
Green circle
Nei
Fisk
Green circle
Nei
Gluten
Green circle
Nei
Melk
Green circle
Nei
Nøtter
Green circle
Nei
Peanøtter
Green circle
Nei
Selleri
Green circle
Nei
Sennep
Green circle
Nei
Sesamfrø
Green circle
Nei
Skalldyr
Green circle
Nei
Soya
Green circle
Nei
Svoveldioksid eller sulfitter
Green circle
Nei
Bløtdyr
Green circle
Nei
Lupin
Green circle
Nei
Red circle Ja = allergenet inngår i produktet
Green circle Nei = produktet inneholder ikke det angitte allergenet

Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.

Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.

Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.

Næringsinnhold

Pr. 100 gram.

Energi 407 kJ/ 96 kcal
Fett 1,50 g
hvorav
- Mettede fettsyrer 0,50 g
Karbohydrat 0,00 g
hvorav
- Sukkerarter 0,00 g
Protein 20,80 g
Salt 1,40 g
* av daglig referanse inntak

Produktinformasjon

Opprinnelsesland Norge
Opphavsland Norge
Varegruppe Kjøtt- og fjærfeprodukter
Varenummer 82008
EPD-nummer 4080800
GTIN 07044711820086
GTIN2 07044719820088
GTIN3 07044719820088
Opprettet dato 03.10.2014
Oppdatert dato 15.04.2021

GPC Kategori

Segment Mat/drikke/tobakk
Familie Kjøtt/fugl/andre dyr
Klasse Kjøtt/fugl/andre dyr – bearbeidet
Brick kode Kylling – bearbeidet
Brick attribut type Brick attribut verdi
Anatomisk form Uklassifisert
Kilde Uklassifisert
Mekanisk bearbeiding Uklassifisert
Ikke temperert oppbevaring Uidentifisert
Primærtilsetning Uidentifisert
Benfri deklarasjon Ja
Kjølestatus Bulk frysevare
Nivå på matlaging Gjennomkokt
Kyllingpartering Tenderloin with tendon tip off (unece 700802)

Oppbevaring

Temperatur, min -30 grader (C)
Temperatur, max. -18 grader (C)
Holdbarhet, total 365 dager
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken 50 dager
Lagringsgrad
Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) Ikke oppgitt
Holdbarhet etter tining (fryste varer) Ikke oppgitt

Tilberedning

Stekes HOFF Sous vide kyllingfilet tines før bruk. Bryststykket kan da enkelt deles i to, og varmes på grill eller i panne. Det er også godt egnet til å vames i stekeovn eller kombidamper.