Hoff Liv Laga Pytt-i-Panne
470g
HOFF Liv Laga Pytt-i-panne er en vegansk pytt-i-panne laget i Norge av poteter, en bønne-og linseblanding, gulrot, kålrot og løk. Server den gjerne med ferskt brød og rikelig med persille.
Varenummer: 00030066 | EPD-nummer: 5355045 | GTIN: 07044710300664
Varenummer: 00030066
EPD-nummer: 5355045
GTIN: 07044710300664
PRODUSENT: HOFF SA
VAREMERKE: HOFF LIV LAGA
11 produkter i databasen
Ingredienser
Potet (24%), bønner (15%), gulrot (11%), kålrot (11%), brekkbønner (10%), løk (10%), linser (6%), kikerter (4%), vann, solsikkeolje, modifisert stivelse, fortykningsmiddel (xantangummi), salt, gjærekstrakt, maltodekstrin, hvitløk, chili, karri, sukker.
Allergener
Allergen
|
Ja
|
Nei
|
---|---|---|
Gluten | ||
Skalldyr | ||
Egg | ||
Fisk | ||
Peanøtter | ||
Soya | ||
Melk | ||
Nøtter | ||
Selleri | ||
Sennep | ||
Sesamfrø | ||
Svoveldioksid eller sulfitter | ||
Lupin | ||
Bløtdyr |
Allergen | ||
---|---|---|
Gluten | Nei | |
Skalldyr | Nei | |
Egg | Nei | |
Fisk | Nei | |
Peanøtter | Nei | |
Soya | Nei | |
Melk | Nei | |
Nøtter | Nei | |
Selleri | Nei | |
Sennep | Nei | |
Sesamfrø | Nei | |
Svoveldioksid eller sulfitter | Nei | |
Lupin | Nei | |
Bløtdyr | Nei |
Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.
Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.
Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Næringsinnhold
Pr. 100 gram.
Energi | 479 kJ/ 114 kcal |
Fett | 2,70 g |
hvorav | |
- Mettede fettsyrer | 0,30 g |
Karbohydrat | 16,00 g |
hvorav | |
- Sukkerarter | 1,40 g |
Kostfiber | 4,70 g |
Protein | 4,00 g |
Salt | 1,00 g |
* av daglig referanse inntak |
Produktinformasjon
Opprinnelsesland | Norge |
Opphavsland | Norge |
Varegruppe | Frosne grønnsaker |
Varenummer | 00030066 |
EPD-nummer | 5355045 |
GTIN | 07044710300664 |
GTIN2 | 7044714300660 |
GTIN3 | 7044718300666 |
Opprettet dato | 10.06.2022 |
Oppdatert dato | 19.09.2024 |
GPC Kategori
Segment | Mat/drikke/tobakk |
Familie | Frukt/grønnsaker/nøtter/frø – bearbeidet |
Klasse | Grønnsaker – bearbeidet |
Brick kode | Grønnsaker – bearbeidet (frysevare) |
Brick attribut type | Brick attribut verdi |
Produsents behandling/tilberednings prosess | Kombinasjon |
Type grønnsak | Kombinasjon |
Formasjon | Oppskjært/skivet |
Hvis økologisk | Nei |
Primærtilsetning | Saus |
Oppbevaring
Temperatur, min | -30 grader (C) |
Temperatur, max. | -18 grader (C) |
Holdbarhet, total | 365 dager |
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken | 50 dager |
Lagringsgrad | |
Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) | Ikke oppgitt |
Holdbarhet etter tining (fryste varer) | Ikke oppgitt |
Tilberedning
Stekes | 1) Varm opp pannen og tilsett litt olje eller smør. 2) Hell i posens innhold og rør om til alt er stekt. Ca 3-5 minutter |