HOFF Liv Laga Vegetarburger Mexi 6x1kg
1000 GRM
HOFF Liv Laga Vegetarburger MEXI består blant annet av poteter, linser, aspargesbønner, kikertmel og krydder. Hver burger veier ca. 143 gram, og gir god metthetsfølelse. den er smakfull, sprø – og himla god! I tillegg er produktet allergenfritt - og vegansk.
Varenummer: 00020010 | EPD-nummer: 4708699 | GTIN: 07044713200107
Varenummer: 00020010
EPD-nummer: 4708699
GTIN: 07044713200107
PRODUSENT: HOFF SA
VAREMERKE: HOFF LIV LAGA
11 produkter i databasen
Ingredienser
Potet (40 %), brune linser (21 %), solsikkeolje, mais (6%), kikertmel, erteprotein, maissemule, maismel, maisstivelse, potetstivelse, dekstrose, salt, aspargesbønner (1%), krydderblanding (inneholder bl.a. løk og hvitløk), modifisert stivelse (potet), fortykningsmiddel (xantangummi, guarkjernemel), gjærekstrakt, aroma (sitron, tomat), bakepulver.
Allergener
Allergen
|
Ja
|
Nei
|
---|---|---|
Gluten | ||
Skalldyr | ||
Fisk | ||
Egg | ||
Melk | ||
Peanøtter | ||
Soya | ||
Nøtter | ||
Sesamfrø | ||
Selleri | ||
Sennep | ||
Svoveldioksid eller sulfitter | ||
Lupin | ||
Bløtdyr |
Allergen | ||
---|---|---|
Gluten | Nei | |
Skalldyr | Nei | |
Fisk | Nei | |
Egg | Nei | |
Melk | Nei | |
Peanøtter | Nei | |
Soya | Nei | |
Nøtter | Nei | |
Sesamfrø | Nei | |
Selleri | Nei | |
Sennep | Nei | |
Svoveldioksid eller sulfitter | Nei | |
Lupin | Nei | |
Bløtdyr | Nei |
Produktet kan inneholde spor av: Gluten (Hvete) og Melk
Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.
Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.
Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Næringsinnhold
Pr. 100 gram.
Energi | 990 kJ/ 237 kcal |
Fett | 9,90 g |
hvorav | |
- Mettede fettsyrer | 1,00 g |
Karbohydrat | 25,60 g |
hvorav | |
- Sukkerarter | 1,80 g |
Kostfiber | 7,10 g |
Protein | 7,80 g |
Salt | 1,20 g |
* av daglig referanse inntak |
Produktinformasjon
Opprinnelsesland | Norge |
Opphavsland | Norge |
Varegruppe | |
Varenummer | 00020010 |
EPD-nummer | 4708699 |
GTIN | 07044713200107 |
GTIN2 | |
GTIN3 | |
Opprettet dato | 03.02.2017 |
Oppdatert dato | 14.10.2024 |
GPC Kategori
Segment | Mat/drikke/tobakk |
Familie | Tilberedt/konservert mat |
Klasse | Grønnsaksbaserte produkter/måltider |
Brick kode | Grønnsaksbaserte produkter/måltider – ikke spiseklar (frysevare) |
Brick attribut type | Brick attribut verdi |
Metode for tilberedning/oppvarming | Kombinasjon |
Fettdeklarasjon | Med fett |
Differensierende ingrediens | Grønnsak |
Hvis i saus | Nei |
Hvis økologisk | Nei |
Innhold/oppskrift – matprodukt | Grønnsaksburger, hamburger |
Bruk/påføring | Hovedmåltid |
Oppbevaring
Temperatur, min | -22 grader (C) |
Temperatur, max. | -18 grader (C) |
Holdbarhet, total | 365 dager |
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken | 50 dager |
Lagringsgrad | |
Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) | Ikke oppgitt |
Holdbarhet etter tining (fryste varer) | Ikke oppgitt |
Tilberedning
Stekes | Vegetarburgerene kan også tilberedes på følgende måter med godt resultat: Fra frossen tilstand: FLATGRILL: Stekes ca. 5 min. på hver side. Snus noen ganger under stekingen. PRESSGRILL: Stekes ca. 5 min. FLATGRILL/KOMBIDAMPER: Stek først 1 min. på hver side på flatgrill. Etterstekes 5 min. ved 180oC med varmluft i kombidamper. KOMBIDAMPER: Stekes ved 180oC med varmluft i ca. 8-10 minutter STEKEOVN: Stekes ved 200oC i vanlig stekeovn. eller 180oC i varmluftsovn i ca. 15 – 18 min. Fra tint tilstand: FLATGRILL: Stekes ca. 2 min. på hver side |
Friteres | Friteres fra frossen tilstand ved 175 grader i ca. 3:00 - 3:30 min. |