HOFF Liv Laga Vegetarburger Mexi 6x1kg

1000 GRM

HOFF Liv Laga Vegetarburger MEXI består blant annet av poteter, linser, aspargesbønner, kikertmel og krydder. Hver burger veier ca. 143 gram, og gir god metthetsfølelse. den er smakfull, sprø – og himla god! I tillegg er produktet allergenfritt - og vegansk.

Nedlasting

Last ned

Varenummer: 00020010
EPD-nummer: 4708699
GTIN: 07044713200107

PRODUSENT: HOFF SA

VAREMERKE: HOFF LIV LAGA

Vil du vite mer om produktet?
Ta kontakt på:
+47 611 31 100
post@hoff.no
www.hoff.no

5 produkter i databasen

Ingredienser

Potet (49%), brune linser (24%),aspargesbønner (7%), mais (7%), mais semule/mel, solsikkeolje, kikertmel, krydderblanding, salt, modifisert stivelse (potet), dekstrose, erteprotein, fortykningsmiddel (xantangummi, guarkjernemel), maisstivelse og potetstivelse, aroma (sitron, tomat).

Allergener

Allergen
Gluten
Green circle
Nei
Skalldyr
Green circle
Nei
Fisk
Green circle
Nei
Egg
Green circle
Nei
Melk
Green circle
Nei
Peanøtter
Green circle
Nei
Soya
Green circle
Nei
Nøtter
Green circle
Nei
Sesamfrø
Green circle
Nei
Selleri
Green circle
Nei
Sennep
Green circle
Nei
Svoveldioksid eller sulfitter
Green circle
Nei
Lupin
Green circle
Nei
Bløtdyr
Green circle
Nei
Red circle Ja = allergenet inngår i produktet
Green circle Nei = produktet inneholder ikke det angitte allergenet

Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.

Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.

Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.

Næringsinnhold

Pr. 100 gram.

Energi 824 kJ/ 197 kcal
Fett 7,70 g
hvorav
- Mettede fettsyrer 0,70 g
Karbohydrat 23,00 g
hvorav
- Sukkerarter 1,10 g
Protein 6,40 g
Salt 1,20 g
* av daglig referanse inntak

Produktinformasjon

Opprinnelsesland Norge
Opphavsland Norge
Varegruppe
Varenummer 00020010
EPD-nummer 4708699
GTIN 07044713200107
GTIN2
GTIN3
Opprettet dato 03.02.2017
Oppdatert dato 13.11.2020

Oppbevaring

Temperatur, min -22 grader (C)
Temperatur, max. -18 grader (C)
Holdbarhet, total 365 dager
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken 50 dager
Lagringsgrad

Tilberedning

Stekes FLATGRILL: Stekes ca. 6 min. på hver side. Snus noen ganger under stekingen. PRESSGRILL: Stekes ca. 6 min. Denne tilberedningsmetoden er foreløpig ikke testet fullt ut. FLATGRILL/KOMBIDAMPER: Stek først 1 min. på hver side på flatgrill. Etterstekes 6 min. ved 180oC med varmluft i kombidamper. KOMBIDAMPER: Stekes ved 180oC med varmluft i ca. 10 minutter STEKEOVN: Stekes ved 200oC i vanlig stekeovn, eller 180oC i varmluftsovn i ca. 15 – 18 min. Fra tint tilstand: FLATGRILL: Stekes ca. 2 min. på hver side
Friteres Friteres fra frossen tilstand ved 175 grader i ca. 3:20 - 3:30 min.