HOFF Pommes Bistro 7x14mm 1.6kg
1600 GRM
HOFF Pommes Bistro 7x14 er en spennende pommes frites variant, den er sprø utenpå og melen inni. Denne varianten “smaker potet” . HOFF Pommes Bistro 7x14 passer ypperlig som tilbehør til en saftig biff. hamburgere. kylling- og andre kjøttretter. Den kan også brukes til fiskeretter. eller rett og slett som snacks. med- eller uten dip.
Varenummer: 00020042 | EPD-nummer: 5919261 | GTIN: 07044713200428
Varenummer: 00020042
EPD-nummer: 5919261
GTIN: 07044713200428
PRODUSENT: HOFF SA
VAREMERKE: HOFF
105 produkter i databasen
Ingredienser
Poteter (95,5 %) og solsikkeolje (4,5%).
Allergener
Allergen
|
Ja
|
Nei
|
---|---|---|
Bløtdyr | ||
Lupin | ||
Svoveldioksid eller sulfitter | ||
Sesamfrø | ||
Sennep | ||
Selleri | ||
Nøtter | ||
Melk | ||
Soya | ||
Peanøtter | ||
Fisk | ||
Egg | ||
Skalldyr | ||
Gluten |
Allergen | ||
---|---|---|
Bløtdyr | Nei | |
Lupin | Nei | |
Svoveldioksid eller sulfitter | Nei | |
Sesamfrø | Nei | |
Sennep | Nei | |
Selleri | Nei | |
Nøtter | Nei | |
Melk | Nei | |
Soya | Nei | |
Peanøtter | Nei | |
Fisk | Nei | |
Egg | Nei | |
Skalldyr | Nei | |
Gluten | Nei |
Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.
Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.
Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Næringsinnhold
Pr. 100 gram.
Energi | 690 kJ/ 165 kcal |
Fett | 4,50 g |
hvorav | |
- Mettede fettsyrer | 0,60 g |
Karbohydrat | 29,70 g |
hvorav | |
- Sukkerarter | 0,10 g |
Protein | 1,40 g |
Salt | 0,10 g |
* av daglig referanse inntak |
Produktinformasjon
Opprinnelsesland | Norge |
Opphavsland | Norge |
Varegruppe | Frosne grønnsaker |
Varenummer | 00020042 |
EPD-nummer | 5919261 |
GTIN | 07044713200428 |
GTIN2 | 07044711200420 |
GTIN3 | 07044719200422 |
Opprettet dato | 02.02.2022 |
Oppdatert dato | 02.02.2022 |
GPC Kategori
Segment | Mat/drikke/tobakk |
Familie | Frukt/grønnsaker/nøtter/frø – bearbeidet |
Klasse | Grønnsaker – bearbeidet |
Brick kode | Grønnsaker – bearbeidet (frysevare) |
Brick attribut type | Brick attribut verdi |
Produsents behandling/tilberednings prosess | Kombinasjon |
Type grønnsak | Potet |
Oppbevaring
Temperatur, min | -30 grader (C) |
Temperatur, max. | -18 grader (C) |
Holdbarhet, total | 730 dager |
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken | 50 dager |
Lagringsgrad | |
Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) | Ikke oppgitt |
Holdbarhet etter tining (fryste varer) | Ikke oppgitt |
Tilberedning
Stekes | Kombidamper m/dobbel vifte: Stekes ved 220 °C i ca. 13-15 min. Stekovn: Stekes ved 220 °C i ca.20-25 min. Varmluftovn: Stekes ved 200 °C i ca. 20 min. |
Friteres | Frityr (foretrukket tilberedning): Friteres ved 175OC til de flyter opp, og noen sekunder ekstra, tilsammen ca. 3 minutter. Steketiden vil variere noe, avhengig av potetsort. Bruk kvalitetsolje (HOFF Frityrolje eller HOFF High Oleic Raps- eller solsikkeolje), og skift olje i tide. Gammel olje med et for høyt innhold av fettsyrer gir mørkere og dårligere kvalitet på potetbitene. |