HOFF Pommes Bistro m/Skall For Ovn 4x2kg
2000 GRM
HOFF Pommes Bistro med skall for ovn er en variant som passer for rask tilberedning i kombidamper eller varmluftsovn. Produktet er en glattskåret pommes frites. 7x20 mm. hvor vi har beholdt skallet på. Ved at vi har beholdt skallet på. får denne type pommes frites en naturlig. svært god smak.
Varenummer: 00020024 | EPD-nummer: 5364948 | GTIN: 07044713200244
Varenummer: 00020024
EPD-nummer: 5364948
GTIN: 07044713200244
PRODUSENT: HOFF SA
VAREMERKE: HOFF
105 produkter i databasen
Ingredienser
Poteter (95,5%) og solsikkeolje (4,5%).
Allergener
Allergen
|
Ja
|
Nei
|
---|---|---|
Gluten | ||
Skalldyr | ||
Egg | ||
Fisk | ||
Peanøtter | ||
Soya | ||
Melk | ||
Nøtter | ||
Selleri | ||
Sennep | ||
Sesamfrø | ||
Svoveldioksid eller sulfitter | ||
Lupin | ||
Bløtdyr |
Allergen | ||
---|---|---|
Gluten | Nei | |
Skalldyr | Nei | |
Egg | Nei | |
Fisk | Nei | |
Peanøtter | Nei | |
Soya | Nei | |
Melk | Nei | |
Nøtter | Nei | |
Selleri | Nei | |
Sennep | Nei | |
Sesamfrø | Nei | |
Svoveldioksid eller sulfitter | Nei | |
Lupin | Nei | |
Bløtdyr | Nei |
Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.
Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.
Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Næringsinnhold
Pr. 100 gram.
Energi | 659 kJ/ 115 758 kcal |
Fett | 4,50 g |
hvorav | |
- Mettede fettsyrer | 0,50 g |
Karbohydrat | 25,20 g |
hvorav | |
- Sukkerarter | 0,10 g |
Protein | 2,90 g |
Salt | 0,10 g |
* av daglig referanse inntak |
Produktinformasjon
Opprinnelsesland | Norge |
Opphavsland | Norge |
Varegruppe | Frosne grønnsaker |
Varenummer | 00020024 |
EPD-nummer | 5364948 |
GTIN | 07044713200244 |
GTIN2 | 07044719200248 |
GTIN3 | |
Opprettet dato | 06.11.2019 |
Oppdatert dato | 04.04.2022 |
Oppbevaring
Temperatur, min | -30 grader (C) |
Temperatur, max. | -18 grader (C) |
Holdbarhet, total | 730 dager |
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken | 50 dager |
Lagringsgrad | |
Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) | Ikke oppgitt |
Holdbarhet etter tining (fryste varer) | Ikke oppgitt |
Tilberedning
Stekes | Produktet stekes ved 200-210 grader i ca. 7-10 minutter. I kombidamper er 7 minutter tilstrekkelig. Bruk gjerne stekebrett med lufting. slik at produktet blir ekstra sprøtt. Ved steking i bakk eller på plate. bruk bakepapir i bunnen. og vend produktet midt i stekeperioden. Spre bitene godt utover brettet. slik at bitene ikke ligger oppå hverandre. |