HOFF Pommes Frites Glatt / Rettkutt med Skall 11x11 mm Porsjon 50x180g
9000 GRM
HOFF Pommes Frites Glatt med Skall 11x11 mm Porsjon 50x180g er en glattskåret pommes frites. Ved at vi har beholdt skallet på, får denne type pommes frites en naturlig, svært god smak.
Varenummer: 20052 | EPD-nummer: 5980172 | GTIN: 07044711200529
Varenummer: 20052
EPD-nummer: 5980172
GTIN: 07044711200529
PRODUSENT: HOFF SA
VAREMERKE: HOFF
105 produkter i databasen
Ingredienser
Poteter (95,5%) og solsikkeolje (4,5%).
Allergener
Allergen
|
Ja
|
Nei
|
---|---|---|
Gluten | ||
Skalldyr | ||
Egg | ||
Fisk | ||
Peanøtter | ||
Soya | ||
Melk | ||
Nøtter | ||
Selleri | ||
Sennep | ||
Sesamfrø | ||
Svoveldioksid eller sulfitter | ||
Lupin | ||
Bløtdyr |
Allergen | ||
---|---|---|
Gluten | Nei | |
Skalldyr | Nei | |
Egg | Nei | |
Fisk | Nei | |
Peanøtter | Nei | |
Soya | Nei | |
Melk | Nei | |
Nøtter | Nei | |
Selleri | Nei | |
Sennep | Nei | |
Sesamfrø | Nei | |
Svoveldioksid eller sulfitter | Nei | |
Lupin | Nei | |
Bløtdyr | Nei |
Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.
Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.
Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Næringsinnhold
Pr. 100 gram.
Energi | 659 kJ/ 157 kcal |
Fett | 4,30 g |
hvorav | |
- Mettede fettsyrer | 0,40 g |
Karbohydrat | 27,70 g |
hvorav | |
- Sukkerarter | 0,10 g |
Protein | 1,90 g |
Salt | 0,10 g |
* av daglig referanse inntak |
Produktinformasjon
Opprinnelsesland | Norge |
Opphavsland | Norge |
Varegruppe | Frosne grønnsaker |
Varenummer | 20052 |
EPD-nummer | 5980172 |
GTIN | 07044711200529 |
GTIN2 | |
GTIN3 | |
Opprettet dato | 23.01.2023 |
Oppdatert dato | 24.09.2024 |
GPC Kategori
Segment | Mat/drikke/tobakk |
Familie | Frukt/grønnsaker/nøtter/frø – bearbeidet |
Klasse | Grønnsaker – bearbeidet |
Brick kode | Grønnsaker – bearbeidet (frysevare) |
Brick attribut type | Brick attribut verdi |
Produsents behandling/tilberednings prosess | Kombinasjon |
Primærtilsetning | Olje |
Type grønnsak | Potet |
Formasjon | Oppskjært/skivet |
Hvis økologisk | Nei |
Oppbevaring
Temperatur, min | -30 grader (C) |
Temperatur, max. | -18 grader (C) |
Holdbarhet, total | 730 dager |
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken | 50 dager |
Lagringsgrad | |
Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) | Ikke oppgitt |
Holdbarhet etter tining (fryste varer) | Ikke oppgitt |