HOFF POMMES SNACKS, 4X2,5 KG

2500 GRM

HOFF Pommes Snacks er en riflet 11x11 mm pommes frites, og ofte foretrukket på gatekjøkken kafeteriaer veikroer og snackbarer. HOFF Pommes Snacks er - som navnet tilsier - rett og slett “snacks”!

Nedlasting

Last ned

Varenummer: 00002010
EPD-nummer: 505073
GTIN: 07044710320105

PRODUSENT: HOFF SA

VAREMERKE: HOFF

Vil du vite mer om produktet?
Ta kontakt på:
+47 611 31 100
post@hoff.no
www.hoff.no

105 produkter i databasen

Ingredienser

Poteter (95,5%) og solsikkeolje (4,5%).

Allergener

Allergen
Egg
Green circle
Nei
Fisk
Green circle
Nei
Gluten
Green circle
Nei
Melk
Green circle
Nei
Nøtter
Green circle
Nei
Peanøtter
Green circle
Nei
Selleri
Green circle
Nei
Sennep
Green circle
Nei
Sesamfrø
Green circle
Nei
Skalldyr
Green circle
Nei
Soya
Green circle
Nei
Svoveldioksid eller sulfitter
Green circle
Nei
Bløtdyr
Green circle
Nei
Lupin
Green circle
Nei
Red circle Ja = allergenet inngår i produktet
Green circle Nei = produktet inneholder ikke det angitte allergenet

Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.

Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.

Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.

Næringsinnhold

Pr. 100 gram.

Energi 690 kJ/ 165 kcal
Fett 4,50 g
hvorav
- Mettede fettsyrer 0,60 g
Karbohydrat 29,70 g
hvorav
- Sukkerarter 0,10 g
Protein 1,40 g
Salt 0,10 g
* av daglig referanse inntak

Produktinformasjon

Opprinnelsesland Norge
Opphavsland Norge
Varegruppe Frosne grønnsaker
Varenummer 00002010
EPD-nummer 505073
GTIN 07044710320105
GTIN2 07044710820100
GTIN3 07044710820100
Opprettet dato 03.10.2014
Oppdatert dato 04.04.2022

GPC Kategori

Segment Mat/drikke/tobakk
Familie Frukt/grønnsaker/nøtter/frø – bearbeidet
Klasse Grønnsaker – bearbeidet
Brick kode Grønnsaker – bearbeidet (frysevare)
Brick attribut type Brick attribut verdi
Produsents behandling/tilberednings prosess Kombinasjon
Primærtilsetning Olje
Type grønnsak Potet
Formasjon Oppskjært/skivet
Hvis økologisk Nei

Oppbevaring

Temperatur, min -30 grader (C)
Temperatur, max. -18 grader (C)
Holdbarhet, total 730 dager
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken 50 dager
Lagringsgrad
Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) Ikke oppgitt
Holdbarhet etter tining (fryste varer) Ikke oppgitt

Tilberedning

Friteres Tilberedes direkte fra dypfryst tilstand. Friteres ved 175°C. Friteringstiden vil variere avhengig av potetsort. Friteres til de flyter opp, ca. 3 min.