HOFF Potetbåter m/Skall 4x2.5kg
2500 GRM
HOFF Potetbåter med skall er friterte poteter, med hjemmelaget preg og meget god smak. Potetene er kuttet og forfritert med skallet på, og det gjør båtene ekstra sprø og smakfulle. Potetbåter med skall passer ypperlig til de fleste kjøtt- og fiskeretter.
Varenummer: 00002115 | EPD-nummer: 919852 | GTIN: 07044710321157
Varenummer: 00002115
EPD-nummer: 919852
GTIN: 07044710321157
PRODUSENT: HOFF SA
VAREMERKE: HOFF
105 produkter i databasen
Ingredienser
Allergener
Allergen
|
Ja
|
Nei
|
---|---|---|
Egg | ||
Fisk | ||
Gluten | ||
Melk | ||
Nøtter | ||
Peanøtter | ||
Selleri | ||
Sennep | ||
Sesamfrø | ||
Skalldyr | ||
Soya | ||
Svoveldioksid eller sulfitter | ||
Bløtdyr | ||
Lupin |
Allergen | ||
---|---|---|
Egg | Nei | |
Fisk | Nei | |
Gluten | Nei | |
Melk | Nei | |
Nøtter | Nei | |
Peanøtter | Nei | |
Selleri | Nei | |
Sennep | Nei | |
Sesamfrø | Nei | |
Skalldyr | Nei | |
Soya | Nei | |
Svoveldioksid eller sulfitter | Nei | |
Bløtdyr | Nei | |
Lupin | Nei |
Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.
Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.
Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Næringsinnhold
Pr. 100 gram.
Energi | 534 kJ/ 128 kcal |
Fett | 2,80 g |
hvorav | |
- Mettede fettsyrer | 0,30 g |
Karbohydrat | 24,20 g |
hvorav | |
- Sukkerarter | 0,10 g |
Protein | 1,40 g |
Salt | 0,10 g |
* av daglig referanse inntak |
Produktinformasjon
Opprinnelsesland | Norge |
Opphavsland | Norge |
Varegruppe | Frosne grønnsaker |
Varenummer | 00002115 |
EPD-nummer | 919852 |
GTIN | 07044710321157 |
GTIN2 | 07044710821152 |
GTIN3 | 07044710821152 |
Opprettet dato | 03.10.2014 |
Oppdatert dato | 04.04.2022 |
GPC Kategori
Segment | Mat/drikke/tobakk |
Familie | Frukt/grønnsaker/nøtter/frø – bearbeidet |
Klasse | Grønnsaker – bearbeidet |
Brick kode | Grønnsaker – bearbeidet (frysevare) |
Brick attribut type | Brick attribut verdi |
Produsents behandling/tilberednings prosess | Kombinasjon |
Primærtilsetning | Olje |
Type grønnsak | Potet |
Formasjon | Oppskjært/skivet |
Hvis økologisk | Nei |
Oppbevaring
Temperatur, min | -30 grader (C) |
Temperatur, max. | -18 grader (C) |
Holdbarhet, total | 730 dager |
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken | 50 dager |
Lagringsgrad | |
Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) | Ikke oppgitt |
Holdbarhet etter tining (fryste varer) | Ikke oppgitt |
Tilberedning
Stekes | Kombidamper m/dobbel vifte 220 °C i 15 min. Stekovn 220 °C 25 min. Varmluftovn 200 °C i 20 min. |
Friteres | Tilberedes direkte fra dypfryst tillstand. Friteres ved 175°C i ca. 3 min. Friteringstiden vil variere avhengig av potetsort |