HOFF POTETLOMPE
250 GRM
HOFF Potetlompe er bakt av førsteklasses norsk potetråstoff, og fryst inn i nybakt tilstand. Korrekt innfrysning i spesialtilpasset kartong sikrer et optimalt produkt etter opptining. HOFF Potetlompe er "fast følge" til pølser. Til kaffen er potetlompe ypperlig med sirup eller smør og ost. Herlig til sild sammen med rødløk og rømme eller kaviar. HOFF Potetlompe passer også godt til varm mat, som kjøttkaker og stek.
Varenummer: 00009063 | EPD-nummer: 591370 | GTIN: 07044710090626
Varenummer: 00009063
EPD-nummer: 591370
GTIN: 07044710090626
PRODUSENT: HOFF SA
VAREMERKE: HOFF
105 produkter i databasen
Ingredienser
Kokte poteter (86%), HVETEMEL, potetmos, RUGMEL, salt, konserveringsmiddel (E200).
Allergener
Allergen
|
Ja
|
Nei
|
---|---|---|
Egg | ||
Fisk | ||
Gluten
Hvete, Rug |
||
Melk | ||
Nøtter | ||
Peanøtter | ||
Selleri | ||
Sennep | ||
Sesamfrø | ||
Skalldyr | ||
Soya | ||
Svoveldioksid eller sulfitter | ||
Bløtdyr | ||
Lupin |
Allergen | ||
---|---|---|
Egg | Nei | |
Fisk | Nei | |
Gluten
Hvete, Rug |
Ja | |
Melk | Nei | |
Nøtter | Nei | |
Peanøtter | Nei | |
Selleri | Nei | |
Sennep | Nei | |
Sesamfrø | Nei | |
Skalldyr | Nei | |
Soya | Nei | |
Svoveldioksid eller sulfitter | Nei | |
Bløtdyr | Nei | |
Lupin | Nei |
Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.
Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.
Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Næringsinnhold
Pr. 100 gram.
Energi | 861 kJ/ 203 kcal |
Fett | 0,70 g |
hvorav | |
- Mettede fettsyrer | 0,20 g |
Karbohydrat | 41,90 g |
hvorav | |
- Sukkerarter | 6,70 g |
Protein | 5,10 g |
Salt | 0,50 g |
* av daglig referanse inntak |
Produktinformasjon
Opprinnelsesland | Norge |
Opphavsland | Norge |
Varegruppe | Frossent brød |
Varenummer | 00009063 |
EPD-nummer | 591370 |
GTIN | 07044710090626 |
GTIN2 | 07044710890639 |
GTIN3 | 07044710890639 |
Opprettet dato | 03.10.2014 |
Oppdatert dato | 08.03.2023 |
GPC Kategori
Segment | Mat/drikke/tobakk |
Familie | Brød-/bakeprodukter |
Klasse | Brød |
Brick kode | Brød (frysevare) |
Brick attribut type | Brick attribut verdi |
Type korn | Rug/hvete |
Type brød | Uklassifisert |
Hvis skiver | Uidentifisert |
Glutendeklarasjon | Ja |
Hvis halvstekt | Nei |
Hvis smaksatt eller tilsatt ingrediens | Nei |
Hvis økologisk | Nei |
Oppbevaring
Temperatur, min | -30 grader (C) |
Temperatur, max. | -18 grader (C) |
Holdbarhet, total | 360 dager |
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken | 50 dager |
Lagringsgrad | |
Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) | Ikke oppgitt |
Holdbarhet etter tining (fryste varer) | Ikke oppgitt |
Tilberedning
Spiseklar | HOFF Potetlompe tines opp i romtemperatur i 1-2 timer, eller i åpnet pakke i 1,5-2 minutter i mikrobølgeovn. Ferdig tinet slipper lompene lett, og klistrer ikke. |