HOFF Røsti Hjemmelaget Type 6x1kg
HOFF Røsti hjemmelaget type er laget slik sveitserne er vant til å spise den. HOFF Røsti har god potetsmak med et lite innslag av løk og krydder. Lekkert og velsmakende
Varenummer: 20000 | EPD-nummer: 4402491 | GTIN: 07044713200008
Varenummer: 20000
EPD-nummer: 4402491
GTIN: 07044713200008
PRODUSENT: HOFF SA
VAREMERKE: HOFF
111 produkter i databasen
Ingredienser
Poteter (87 %), solsikkeolje, potetflakes, risstivelse, løk, salt, fortykningsmiddel (E 412), dekstrose, maisstivelse, pepper, antioksidant (NATRIUMSULFITT).
Allergener
|
|
|
|
|---|---|---|
| Gluten |
|
|
| Skalldyr |
|
|
| Egg |
|
|
| Fisk |
|
|
| Peanøtter |
|
|
| Soya |
|
|
| Melk |
|
|
| Nøtter |
|
|
| Selleri |
|
|
| Sennep |
|
|
| Sesamfrø |
|
|
| Svoveldioksid eller sulfitter |
|
|
| Lupin |
|
|
| Bløtdyr |
|
| Allergen | ||
|---|---|---|
| Gluten |
|
Nei |
| Skalldyr |
|
Nei |
| Egg |
|
Nei |
| Fisk |
|
Nei |
| Peanøtter |
|
Nei |
| Soya |
|
Nei |
| Melk |
|
Nei |
| Nøtter |
|
Nei |
| Selleri |
|
Nei |
| Sennep |
|
Nei |
| Sesamfrø |
|
Nei |
| Svoveldioksid eller sulfitter |
|
Ja |
| Lupin |
|
Nei |
| Bløtdyr |
|
Nei |
Produktet kan inneholde spor av: Gluten (Hvete) og Melk
Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.
Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.
Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Næringsinnhold
Pr. 100 gram.
| Energi | 748 kJ/ 179 kcal |
| Fett | 8,20 g |
| hvorav | |
| - Mettede fettsyrer | 0,70 g |
| Karbohydrat | 22,30 g |
| hvorav | |
| - Sukkerarter | 0,60 g |
| Protein | 2,70 g |
| Salt | 0,70 g |
| * av daglig referanse inntak | |
Produktinformasjon
| Opprinnelsesland | Norge |
| Opphavsland | Norge |
| Varegruppe | Frukt og grønnsaker, nøtter og frø |
| Varenummer | 20000 |
| EPD-nummer | 4402491 |
| GTIN | 07044713200008 |
| GTIN2 | |
| GTIN3 | |
| Opprettet dato | 09.05.2016 |
| Oppdatert dato | 14.10.2024 |
GPC Kategori
| Segment | Mat/drikke/tobakk |
| Familie | Frukt/grønnsaker/nøtter/frø – bearbeidet |
| Klasse | Grønnsaker – bearbeidet |
| Brick kode | Grønnsaker – bearbeidet (frysevare) |
| Brick attribut type | Brick attribut verdi |
| Formasjon | Opphakket |
| Produsents behandling/tilberednings prosess | Kombinasjon |
| Primærtilsetning | Olje |
| Type grønnsak | Potet |
| Hvis økologisk | Nei |
Oppbevaring
| Temperatur, min | -25 grader (C) |
| Temperatur, max. | -18 grader (C) |
| Holdbarhet, total | 540 dager |
| Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken | 50 dager |
| Lagringsgrad | |
| Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) | Ikke oppgitt |
| Holdbarhet etter tining (fryste varer) | Ikke oppgitt |
Tilberedning
| Stekes | Stekes i kombidamper ved 220°C i ca. 20 min., eller i stekeovn med varmluft ved 220°C i ca. 20-25 min. |
| Friteres | Friteres ved 175°C i 3-5 min, til de er gyllenbrune. Ved bruk av frityr, anbefaler vi å riste kurven litt før den plasseres i frityren, for å unngå ”bøss” i oljen. |

















