HOFF Røsti Hjemmelaget Type 6x1kg
HOFF Røsti hjemmelaget type er laget slik sveitserne er vant til å spise den. HOFF Røsti har god potetsmak med et lite innslag av løk og krydder. Lekkert og velsmakende
Varenummer: 20000 | EPD-nummer: 4402491 | GTIN: 07044713200008
Varenummer: 20000
EPD-nummer: 4402491
GTIN: 07044713200008
PRODUSENT: HOFF SA
VAREMERKE: HOFF
105 produkter i databasen
Ingredienser
Poteter (87 %), solsikkeolje, potetflakes, risstivelse, løk, salt, fortykningsmiddel (E 412), dekstrose, maisstivelse, pepper, antioksidant (NATRIUMSULFITT).
Allergener
Allergen
|
Ja
|
Nei
|
---|---|---|
Gluten | ||
Skalldyr | ||
Fisk | ||
Egg | ||
Melk | ||
Peanøtter | ||
Soya | ||
Nøtter | ||
Sesamfrø | ||
Selleri | ||
Sennep | ||
Svoveldioksid eller sulfitter | ||
Lupin | ||
Bløtdyr |
Allergen | ||
---|---|---|
Gluten | Nei | |
Skalldyr | Nei | |
Fisk | Nei | |
Egg | Nei | |
Melk | Nei | |
Peanøtter | Nei | |
Soya | Nei | |
Nøtter | Nei | |
Sesamfrø | Nei | |
Selleri | Nei | |
Sennep | Nei | |
Svoveldioksid eller sulfitter | Ja | |
Lupin | Nei | |
Bløtdyr | Nei |
Produktet kan inneholde spor av: Gluten (Hvete) og Melk
Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.
Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.
Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Næringsinnhold
Pr. 100 gram.
Energi | 748 kJ/ 179 kcal |
Fett | 8,20 g |
hvorav | |
- Mettede fettsyrer | 0,70 g |
Karbohydrat | 22,30 g |
hvorav | |
- Sukkerarter | 0,60 g |
Protein | 2,70 g |
Salt | 0,70 g |
* av daglig referanse inntak |
Produktinformasjon
Opprinnelsesland | Norge |
Opphavsland | Norge |
Varegruppe | Frukt og grønnsaker, nøtter og frø |
Varenummer | 20000 |
EPD-nummer | 4402491 |
GTIN | 07044713200008 |
GTIN2 | |
GTIN3 | |
Opprettet dato | 09.05.2016 |
Oppdatert dato | 14.10.2024 |
GPC Kategori
Segment | Mat/drikke/tobakk |
Familie | Frukt/grønnsaker/nøtter/frø – bearbeidet |
Klasse | Grønnsaker – bearbeidet |
Brick kode | Grønnsaker – bearbeidet (frysevare) |
Brick attribut type | Brick attribut verdi |
Formasjon | Opphakket |
Produsents behandling/tilberednings prosess | Kombinasjon |
Primærtilsetning | Olje |
Type grønnsak | Potet |
Hvis økologisk | Nei |
Oppbevaring
Temperatur, min | -25 grader (C) |
Temperatur, max. | -18 grader (C) |
Holdbarhet, total | 540 dager |
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken | 50 dager |
Lagringsgrad | |
Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) | Ikke oppgitt |
Holdbarhet etter tining (fryste varer) | Ikke oppgitt |
Tilberedning
Stekes | Stekes i kombidamper ved 220°C i ca. 20 min., eller i stekeovn med varmluft ved 220°C i ca. 20-25 min. |
Friteres | Friteres ved 175°C i 3-5 min, til de er gyllenbrune. Ved bruk av frityr, anbefaler vi å riste kurven litt før den plasseres i frityren, for å unngå ”bøss” i oljen. |