HOFF Sous Vide Poteter 5x3.2kg

3200 GRM

HOFF Sous Vide Poteter har den samme gode smaken som vanlig kokte poteter uten brent harsk eller annen bismak. Potetene kan varmes direkte i posen enten i kompidamper eller i kjele på komfyren. HOFF Sous Vide Poteter er ferdig skrelte og kokte poteter som minsker svinn som følge av skrelling av potetene.

Nedlasting

Last ned

Varenummer: 00003052
EPD-nummer: 363804
GTIN: 07044710730522

PRODUSENT: HOFF SA

VAREMERKE: HOFF

Vil du vite mer om produktet?
Ta kontakt på:
+47 611 31 100
post@hoff.no
www.hoff.no

105 produkter i databasen

Ingredienser

Kokte poteter

Allergener

Allergen
Egg
Green circle
Nei
Fisk
Green circle
Nei
Gluten
Green circle
Nei
Melk
Green circle
Nei
Nøtter
Green circle
Nei
Peanøtter
Green circle
Nei
Selleri
Green circle
Nei
Sennep
Green circle
Nei
Sesamfrø
Green circle
Nei
Skalldyr
Green circle
Nei
Soya
Green circle
Nei
Svoveldioksid eller sulfitter
Green circle
Nei
Bløtdyr
Green circle
Nei
Lupin
Green circle
Nei
Red circle Ja = allergenet inngår i produktet
Green circle Nei = produktet inneholder ikke det angitte allergenet

Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.

Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.

Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.

Næringsinnhold

Pr. 100 gram.

Energi 334 kJ/ 80 kcal
Fett 0,10 g
hvorav
- Mettede fettsyrer 0,00 g
Karbohydrat 18,00 g
hvorav
- Sukkerarter 0,50 g
Protein 1,80 g
Salt 0,50 g
* av daglig referanse inntak

Produktinformasjon

Opprinnelsesland Norge
Opphavsland Norge
Varegruppe Lagringsstabile grønnsaker
Varenummer 00003052
EPD-nummer 363804
GTIN 07044710730522
GTIN2 07044710830529
GTIN3 07044710830529
Opprettet dato 03.10.2014
Oppdatert dato 08.03.2023

GPC Kategori

Segment Mat/drikke/tobakk
Familie Frukt/grønnsaker/nøtter/frø – bearbeidet
Klasse Grønnsaker – bearbeidet
Brick kode Grønnsaker – bearbeidet (kjølevare)
Brick attribut type Brick attribut verdi
Type grønnsak Potet
Primærtilsetning Uidentifisert
Formasjon Hel
Produsents behandling/tilberednings prosess Tilberedt
Hvis med ny høste deklarasjon Nei
Hvis økologisk Nei
Kjøledeklarasjon Kjølevare

Oppbevaring

Temperatur, min 0 grader (C)
Temperatur, max. 4 grader (C)
Holdbarhet, total 50 dager
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken 28 dager
Lagringsgrad
Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) Ikke oppgitt
Holdbarhet etter tining (fryste varer) Ikke oppgitt

Tilberedning

Dampes Potetene tilbredes raskt direkte i posen. Kombidamper: ca 15 min ved 100°C med damp. Kasserolle: Legg posen i en kasserolle med vann. La trekke/ koke i 6-8 minutter.