HOFF Sous Vide Poteter 5x3.2kg
3200 GRM
HOFF Sous Vide Poteter har den samme gode smaken som vanlig kokte poteter uten brent harsk eller annen bismak. Potetene kan varmes direkte i posen enten i kompidamper eller i kjele på komfyren. HOFF Sous Vide Poteter er ferdig skrelte og kokte poteter som minsker svinn som følge av skrelling av potetene.
Varenummer: 00003052 | EPD-nummer: 363804 | GTIN: 07044710730522
Varenummer: 00003052
EPD-nummer: 363804
GTIN: 07044710730522
PRODUSENT: HOFF SA
VAREMERKE: HOFF
105 produkter i databasen
Ingredienser
Kokte poteter
Allergener
Allergen
|
Ja
|
Nei
|
---|---|---|
Egg | ||
Fisk | ||
Gluten | ||
Melk | ||
Nøtter | ||
Peanøtter | ||
Selleri | ||
Sennep | ||
Sesamfrø | ||
Skalldyr | ||
Soya | ||
Svoveldioksid eller sulfitter | ||
Bløtdyr | ||
Lupin |
Allergen | ||
---|---|---|
Egg | Nei | |
Fisk | Nei | |
Gluten | Nei | |
Melk | Nei | |
Nøtter | Nei | |
Peanøtter | Nei | |
Selleri | Nei | |
Sennep | Nei | |
Sesamfrø | Nei | |
Skalldyr | Nei | |
Soya | Nei | |
Svoveldioksid eller sulfitter | Nei | |
Bløtdyr | Nei | |
Lupin | Nei |
Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.
Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.
Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Næringsinnhold
Pr. 100 gram.
Energi | 334 kJ/ 80 kcal |
Fett | 0,10 g |
hvorav | |
- Mettede fettsyrer | 0,00 g |
Karbohydrat | 18,00 g |
hvorav | |
- Sukkerarter | 0,50 g |
Protein | 1,80 g |
Salt | 0,50 g |
* av daglig referanse inntak |
Produktinformasjon
Opprinnelsesland | Norge |
Opphavsland | Norge |
Varegruppe | Lagringsstabile grønnsaker |
Varenummer | 00003052 |
EPD-nummer | 363804 |
GTIN | 07044710730522 |
GTIN2 | 07044710830529 |
GTIN3 | 07044710830529 |
Opprettet dato | 03.10.2014 |
Oppdatert dato | 08.03.2023 |
GPC Kategori
Segment | Mat/drikke/tobakk |
Familie | Frukt/grønnsaker/nøtter/frø – bearbeidet |
Klasse | Grønnsaker – bearbeidet |
Brick kode | Grønnsaker – bearbeidet (kjølevare) |
Brick attribut type | Brick attribut verdi |
Type grønnsak | Potet |
Primærtilsetning | Uidentifisert |
Formasjon | Hel |
Produsents behandling/tilberednings prosess | Tilberedt |
Hvis med ny høste deklarasjon | Nei |
Hvis økologisk | Nei |
Kjøledeklarasjon | Kjølevare |
Oppbevaring
Temperatur, min | 0 grader (C) |
Temperatur, max. | 4 grader (C) |
Holdbarhet, total | 50 dager |
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken | 28 dager |
Lagringsgrad | |
Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) | Ikke oppgitt |
Holdbarhet etter tining (fryste varer) | Ikke oppgitt |
Tilberedning
Dampes | Potetene tilbredes raskt direkte i posen. Kombidamper: ca 15 min ved 100°C med damp. Kasserolle: Legg posen i en kasserolle med vann. La trekke/ koke i 6-8 minutter. |