Odins tipple
Alkoholprosent: 10,20% | 0,33 ltr
Årgang: 0
Råstoff:
Metode: Overgjæret.
Imperial Stout
Varenummer: 340 | EPD-nummer: 4867776 | GTIN: 07090012623406
Varenummer: 340
EPD-nummer: 4867776
GTIN: 07090012623406
PRODUSENT: Haandbryggeriet AS
VAREMERKE: Haandbryggeriet AS
6 produkter i databasen
Ingredienser
Vann, byggmalt, humle, sukker,gjær
Allergener
|
|
|
|
|---|---|---|
|
Gluten
Havre, Bygg |
|
|
| Skalldyr |
|
|
| Egg |
|
|
| Fisk |
|
|
| Peanøtter |
|
|
| Soya |
|
|
| Melk |
|
|
| Nøtter |
|
|
| Selleri |
|
|
| Sennep |
|
|
| Sesamfrø |
|
|
| Svoveldioksid eller sulfitter |
|
|
| Lupin |
|
|
| Bløtdyr |
|
| Allergen | ||
|---|---|---|
|
Gluten
Havre, Bygg |
|
Ja |
| Skalldyr |
|
Nei |
| Egg |
|
Nei |
| Fisk |
|
Nei |
| Peanøtter |
|
Nei |
| Soya |
|
Nei |
| Melk |
|
Nei |
| Nøtter |
|
Nei |
| Selleri |
|
Nei |
| Sennep |
|
Nei |
| Sesamfrø |
|
Nei |
| Svoveldioksid eller sulfitter |
|
Nei |
| Lupin |
|
Nei |
| Bløtdyr |
|
Nei |
Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.
Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.
Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Næringsinnhold
Pr. 100 gram.
| Energi | 457 kJ/ 109 kcal |
| * av daglig referanse inntak | |
Næringsinnhold ikke oppgitt
Produktinformasjon
| Opprinnelsesland | Norge |
| Opphavsland | Norge |
| Distrikt | Viken |
| Underdistrikt | |
| Varegruppe | Øl |
| Varenummer | 340 |
| EPD-nummer | 4867776 |
| GTIN | 07090012623406 |
| GTIN2 | 7090012624106 |
| GTIN3 | 7090012625110 |
| Opprettet dato | 03.02.2020 |
| Oppdatert dato | 03.02.2020 |
Oppbevaring
| Temperatur, min | 0 grader (C) |
| Temperatur, max. | 25 grader (C) |
| Holdbarhet, total | 1460 dager |
| Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken | 121 dager |
| Lagringsgrad | Drikkeklar nå, men kan også lagres |
| Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) | Ikke oppgitt |
| Holdbarhet etter tining (fryste varer) | Ikke oppgitt |

















