KOLJEKAKER ALLERGIFRI
Allergivennlige koljekaker laget av de beste råvarer. 52% koljefilet.
Varenummer: 313 | EPD-nummer: | GTIN: 02051931400009
Varenummer: 313
EPD-nummer:
GTIN: 02051931400009
PRODUSENT: Hansens Røkeri AS
VAREMERKE: Hansens Røkeri
16 produkter i databasen
Ingredienser
hysefilet, vann, potetmel, olje, krydder, salt, E322, E471, E202
Allergener
|
|
|
|
|---|---|---|
| Gluten |
|
|
| Skalldyr |
|
|
| Egg |
|
|
| Fisk |
|
|
| Peanøtter |
|
|
| Soya |
|
|
| Melk |
|
|
| Nøtter |
|
|
| Selleri |
|
|
| Sennep |
|
|
| Sesamfrø |
|
|
| Svoveldioksid eller sulfitter |
|
|
| Lupin |
|
|
| Bløtdyr |
|
| Allergen | ||
|---|---|---|
| Gluten |
|
Nei |
| Skalldyr |
|
Nei |
| Egg |
|
Nei |
| Fisk |
|
Ja |
| Peanøtter |
|
Nei |
| Soya |
|
Nei |
| Melk |
|
Nei |
| Nøtter |
|
Nei |
| Selleri |
|
Nei |
| Sennep |
|
Nei |
| Sesamfrø |
|
Nei |
| Svoveldioksid eller sulfitter |
|
Nei |
| Lupin |
|
Nei |
| Bløtdyr |
|
Nei |
Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.
Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.
Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Næringsinnhold
Pr. 100 gram.
| Energi | 412 kJ/ 98 kcal |
| Fett | 3,00 g |
| hvorav | |
| - Mettede fettsyrer | 0,90 g |
| Karbohydrat | 8,20 g |
| hvorav | |
| - Sukkerarter | 1,20 g |
| Protein | 9,50 g |
| Salt | 1,30 g |
| * av daglig referanse inntak | |
Produktinformasjon
| Opprinnelsesland | Norge |
| Opphavsland | Norge |
| Varegruppe | Fisk |
| Varenummer | 313 |
| EPD-nummer | |
| GTIN | 02051931400009 |
| GTIN2 | |
| GTIN3 | |
| Opprettet dato | 05.02.2015 |
| Oppdatert dato | 24.02.2025 |
GPC Kategori
| Segment | Mat/drikke/tobakk |
| Familie | Sjømat |
| Klasse | Fisk – ubearbeidet |
Oppbevaring
| Temperatur, min | -18 grader (C) |
| Temperatur, max. | 0 grader (C) |
| Holdbarhet, total | 0 dager |
| Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken | 0 dager |
| Lagringsgrad | |
| Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) | Ikke oppgitt |
| Holdbarhet etter tining (fryste varer) | Ikke oppgitt |

















