![Bildebeskrivelse](https://images.matinfo.no/images/large/02051933300000.jpg)
LAKSEKARBONADER
Håndstekte laksekarbonader laget av de beste råvarer.
Varenummer: 0333 | EPD-nummer: | GTIN: 02051933300000
Varenummer: 0333
EPD-nummer:
GTIN: 02051933300000
![Hansens Røkeri AS](https://images.matinfo.no/images/Producers/tv_2012.jpg)
PRODUSENT: Hansens Røkeri AS
VAREMERKE: Hansens Røkeri
19 produkter i databasen
Ingredienser
laksefilet, hysefilet, salt, muskat, sitronpepper, pepper, superba, potetmel, grillmel, melk, eggehvite
Allergener
![]() |
![]() |
![]() |
---|---|---|
Gluten |
![]() |
|
Skalldyr |
![]() |
|
Fisk |
![]() |
|
Egg |
![]() |
|
Melk |
![]() |
|
Peanøtter |
![]() |
|
Soya |
![]() |
|
Nøtter |
![]() |
|
Sesamfrø |
![]() |
|
Selleri |
![]() |
|
Sennep |
![]() |
|
Svoveldioksid eller sulfitter |
![]() |
|
Lupin |
![]() |
|
Bløtdyr |
![]() |
Allergen | ||
---|---|---|
Gluten |
![]() |
Nei |
Skalldyr |
![]() |
Nei |
Fisk |
![]() |
Ja |
Egg |
![]() |
Ja |
Melk |
![]() |
Ja |
Peanøtter |
![]() |
Nei |
Soya |
![]() |
Nei |
Nøtter |
![]() |
Nei |
Sesamfrø |
![]() |
Nei |
Selleri |
![]() |
Nei |
Sennep |
![]() |
Nei |
Svoveldioksid eller sulfitter |
![]() |
Nei |
Lupin |
![]() |
Nei |
Bløtdyr |
![]() |
Nei |
![Red circle](/images/Icons/circle-red.png)
![Green circle](/images/Icons/circle-green.png)
Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.
Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.
Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Næringsinnhold
Pr. 100 gram.
Energi | 537 kJ/ 240 kcal |
* av daglig referanse inntak |
Næringsinnhold ikke oppgitt
Produktinformasjon
Opprinnelsesland | Norge |
Opphavsland | Norge |
Varegruppe | Fisk |
Varenummer | 0333 |
EPD-nummer | |
GTIN | 02051933300000 |
GTIN2 | |
GTIN3 | |
Opprettet dato | 10.02.2015 |
Oppdatert dato | 14.06.2019 |
GPC Kategori
Segment | Mat/drikke/tobakk |
Familie | Sjømat |
Klasse | Fisk – ubearbeidet |
Oppbevaring
Temperatur, min | 4 grader (C) |
Temperatur, max. | 0 grader (C) |
Holdbarhet, total | 0 dager |
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken | 0 dager |
Lagringsgrad | |
Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) | Ikke oppgitt |
Holdbarhet etter tining (fryste varer) | Ikke oppgitt |