KOLJEKAKER ALLERGIFRI
Allergivennlige koljekaker laget av de beste råvarer. 52% koljefilet.
Varenummer: | EPD-nummer: | GTIN: 02051931400009
Varenummer:
EPD-nummer:
GTIN: 02051931400009
PRODUSENT: Hansens Røkeri AS
VAREMERKE: Hansens Røkeri
19 produkter i databasen
Ingredienser
hysefilet, vann, potetmel, olje, krydder, salt, E322, E471, E202
Allergener
Allergen
|
Ja
|
Nei
|
---|---|---|
Gluten | ||
Skalldyr | ||
Fisk | ||
Egg | ||
Melk | ||
Peanøtter | ||
Soya | ||
Nøtter | ||
Sesamfrø | ||
Selleri | ||
Sennep | ||
Svoveldioksid eller sulfitter | ||
Lupin | ||
Bløtdyr |
Allergen | ||
---|---|---|
Gluten | Nei | |
Skalldyr | Nei | |
Fisk | Ja | |
Egg | Nei | |
Melk | Nei | |
Peanøtter | Nei | |
Soya | Nei | |
Nøtter | Nei | |
Sesamfrø | Nei | |
Selleri | Nei | |
Sennep | Nei | |
Svoveldioksid eller sulfitter | Nei | |
Lupin | Nei | |
Bløtdyr | Nei |
Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.
Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.
Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Produktinformasjon
Opprinnelsesland | Norge |
Opphavsland | Norge |
Varegruppe | Fisk |
Varenummer | |
EPD-nummer | |
GTIN | 02051931400009 |
GTIN2 | |
GTIN3 | |
Opprettet dato | 05.02.2015 |
Oppdatert dato | 03.03.2016 |
GPC Kategori
Segment | Mat/drikke/tobakk |
Familie | Sjømat |
Klasse | Fisk – ubearbeidet |
Oppbevaring
Temperatur, min | -18 grader (C) |
Temperatur, max. | 0 grader (C) |
Holdbarhet, total | 0 dager |
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken | 0 dager |
Lagringsgrad | |
Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) | Ikke oppgitt |
Holdbarhet etter tining (fryste varer) | Ikke oppgitt |