GELATIN
20 GRM
20G
Varenummer: 91976 | EPD-nummer: 2073757 | GTIN: 04000147002574
Varenummer: 91976
EPD-nummer: 2073757
GTIN: 04000147002574
PRODUSENT: Harlem Food AS
VAREMERKE: Harlem Food
32 produkter i databasen
Ingredienser
Gelatin
Allergener
Allergen
|
Ja
|
Nei
|
---|---|---|
Gluten | ||
Skalldyr | ||
Egg | ||
Fisk | ||
Peanøtter | ||
Soya | ||
Melk | ||
Nøtter | ||
Selleri | ||
Sennep | ||
Sesamfrø | ||
Svoveldioksid eller sulfitter | ||
Lupin | ||
Bløtdyr |
Allergen | ||
---|---|---|
Gluten | Nei | |
Skalldyr | Nei | |
Egg | Nei | |
Fisk | Nei | |
Peanøtter | Nei | |
Soya | Nei | |
Melk | Nei | |
Nøtter | Nei | |
Selleri | Nei | |
Sennep | Nei | |
Sesamfrø | Nei | |
Svoveldioksid eller sulfitter | Nei | |
Lupin | Nei | |
Bløtdyr | Nei |
Produktet kan inneholde spor av: Gluten (Havre, Hvete, Kamut, Rug, Spelt, Bygg), Nøtter (Cashewnøtter, Hasselnøtter, Makadamianøtter, Mandel, Paranøtter, Pekannøtter, Pistasjnøtter, Valnøtter), Skalldyr, Egg, Fisk, Peanøtter, Soya, Melk, Selleri, Sennep, Sesamfrø, Svoveldioksid eller sulfitter, Lupin og Bløtdyr
Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.
Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.
Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Næringsinnhold
Pr. 100 gram.
Energi | 1 444 kJ/ 336 kcal |
Fett | 0,60 g |
hvorav | |
- Mettede fettsyrer | 0,30 g |
Karbohydrat | 0,00 g |
hvorav | |
- Sukkerarter | 0,00 g |
Protein | 87,00 g |
Salt | 1,00 g |
* av daglig referanse inntak |
Produktinformasjon
Opprinnelsesland | Tyskland |
Opphavsland | |
Varegruppe | Syltetøy, geleer eller hermetisk frukt |
Varenummer | 91976 |
EPD-nummer | 2073757 |
GTIN | 04000147002574 |
GTIN2 | |
GTIN3 | |
Opprettet dato | 30.06.2017 |
Oppdatert dato | 22.01.2024 |
Oppbevaring
Temperatur, min | 15 grader (C) |
Temperatur, max. | 25 grader (C) |
Holdbarhet, total | 1800 dager |
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken | 600 dager |
Lagringsgrad | |
Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) | Ikke oppgitt |
Holdbarhet etter tining (fryste varer) | Ikke oppgitt |