GRØTRIS LIDO
10 KGM
10 KG
Varenummer: 92555 | EPD-nummer: 2759165 | GTIN: 08410323530115
Varenummer: 92555
EPD-nummer: 2759165
GTIN: 08410323530115
PRODUSENT: Harlem Food AS
VAREMERKE: Harlem Food
30 produkter i databasen
Ingredienser
RIS
Allergener
|
|
|
|
|---|---|---|
| Gluten |
|
|
| Skalldyr |
|
|
| Egg |
|
|
| Fisk |
|
|
| Peanøtter |
|
|
| Soya |
|
|
| Melk |
|
|
| Nøtter |
|
|
| Selleri |
|
|
| Sennep |
|
|
| Sesamfrø |
|
|
| Svoveldioksid eller sulfitter |
|
|
| Lupin |
|
|
| Bløtdyr |
|
| Allergen | ||
|---|---|---|
| Gluten |
|
Nei |
| Skalldyr |
|
Nei |
| Egg |
|
Nei |
| Fisk |
|
Nei |
| Peanøtter |
|
Nei |
| Soya |
|
Nei |
| Melk |
|
Nei |
| Nøtter |
|
Nei |
| Selleri |
|
Nei |
| Sennep |
|
Nei |
| Sesamfrø |
|
Nei |
| Svoveldioksid eller sulfitter |
|
Nei |
| Lupin |
|
Nei |
| Bløtdyr |
|
Nei |
Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.
Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.
Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Næringsinnhold
Pr. 100 gram.
| Energi | 1 465 kJ/ 345 kcal |
| Fett | 1,00 g |
| hvorav | |
| - Mettede fettsyrer | 0,21 g |
| Karbohydrat | 76,60 g |
| hvorav | |
| - Sukkerarter | 0,30 g |
| Kostfiber | 1,10 g |
| Protein | 6,86 g |
| Salt | 0,00 g |
| * av daglig referanse inntak | |
Produktinformasjon
| Opprinnelsesland | Spania |
| Opphavsland | |
| Varegruppe | Lagringsstabile ferdigpoteter, -ris, -pasta eller -fyll |
| Varenummer | 92555 |
| EPD-nummer | 2759165 |
| GTIN | 08410323530115 |
| GTIN2 | |
| GTIN3 | |
| Opprettet dato | 29.06.2017 |
| Oppdatert dato | 29.06.2017 |
Oppbevaring
| Temperatur, min | 5 grader (C) |
| Temperatur, max. | 25 grader (C) |
| Holdbarhet, total | 730 dager |
| Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken | 244 dager |
| Lagringsgrad | |
| Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) | Ikke oppgitt |
| Holdbarhet etter tining (fryste varer) | Ikke oppgitt |

















