MAIS
340 GRM
340G
Varenummer: 91960 | EPD-nummer: 2074482 | GTIN: 07027510020307
Varenummer: 91960
EPD-nummer: 2074482
GTIN: 07027510020307
PRODUSENT: Harlem Food AS
VAREMERKE: Kjøkkensjefens
58 produkter i databasen
Ingredienser
Mais, vann, sukker, salt, surhetsregulerende middel: E330
Allergener
|
|
|
|
|---|---|---|
| Gluten |
|
|
| Skalldyr |
|
|
| Egg |
|
|
| Fisk |
|
|
| Peanøtter |
|
|
| Soya |
|
|
| Melk |
|
|
| Nøtter |
|
|
| Selleri |
|
|
| Sennep |
|
|
| Sesamfrø |
|
|
| Svoveldioksid eller sulfitter |
|
|
| Lupin |
|
|
| Bløtdyr |
|
| Allergen | ||
|---|---|---|
| Gluten |
|
Nei |
| Skalldyr |
|
Nei |
| Egg |
|
Nei |
| Fisk |
|
Nei |
| Peanøtter |
|
Nei |
| Soya |
|
Nei |
| Melk |
|
Nei |
| Nøtter |
|
Nei |
| Selleri |
|
Nei |
| Sennep |
|
Nei |
| Sesamfrø |
|
Nei |
| Svoveldioksid eller sulfitter |
|
Nei |
| Lupin |
|
Nei |
| Bløtdyr |
|
Nei |
Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.
Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.
Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Næringsinnhold
Pr. 100 gram.
| Energi | 360 kJ/ 85 kcal |
| Fett | 1,10 g |
| hvorav | |
| - Mettede fettsyrer | 0,20 g |
| Karbohydrat | 15,40 g |
| hvorav | |
| - Sukkerarter | 8,20 g |
| Protein | 2,50 g |
| Salt | 0,50 g |
| * av daglig referanse inntak | |
Produktinformasjon
| Opprinnelsesland | Thailand |
| Opphavsland | Thailand |
| Varegruppe | Lagringsstabile grønnsaker |
| Varenummer | 91960 |
| EPD-nummer | 2074482 |
| GTIN | 07027510020307 |
| GTIN2 | |
| GTIN3 | |
| Opprettet dato | 29.06.2017 |
| Oppdatert dato | 16.01.2024 |
Oppbevaring
| Temperatur, min | 5 grader (C) |
| Temperatur, max. | 25 grader (C) |
| Holdbarhet, total | 1080 dager |
| Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken | 360 dager |
| Lagringsgrad | |
| Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) | Ikke oppgitt |
| Holdbarhet etter tining (fryste varer) | Ikke oppgitt |

















