OLIVEN GRØNN
935 GRM
M/PAPRIKA
Varenummer: 92237 | EPD-nummer: 2350130 | GTIN: 07027510922373
Varenummer: 92237
EPD-nummer: 2350130
GTIN: 07027510922373
PRODUSENT: Harlem Food AS
VAREMERKE: Kjøkkensjefens
58 produkter i databasen
Ingredienser
Oliven, vann, pinmentopasta (vann, pimento, konsistensmiddel: natriumalginat, guarkjernemel og kaliumsorbat, surhetsregulerende middel: Kalsiumklorid), salt og surhetsregulerende middel: sitronsyre
Allergener
|
|
|
|
|---|---|---|
| Gluten |
|
|
| Skalldyr |
|
|
| Egg |
|
|
| Fisk |
|
|
| Peanøtter |
|
|
| Soya |
|
|
| Melk |
|
|
| Nøtter |
|
|
| Selleri |
|
|
| Sennep |
|
|
| Sesamfrø |
|
|
| Svoveldioksid eller sulfitter |
|
|
| Lupin |
|
|
| Bløtdyr |
|
| Allergen | ||
|---|---|---|
| Gluten |
|
Nei |
| Skalldyr |
|
Nei |
| Egg |
|
Nei |
| Fisk |
|
Nei |
| Peanøtter |
|
Nei |
| Soya |
|
Nei |
| Melk |
|
Nei |
| Nøtter |
|
Nei |
| Selleri |
|
Nei |
| Sennep |
|
Nei |
| Sesamfrø |
|
Nei |
| Svoveldioksid eller sulfitter |
|
Nei |
| Lupin |
|
Nei |
| Bløtdyr |
|
Nei |
Produktet kan inneholde spor av: Nøtter (Cashewnøtter, Hasselnøtter, Makadamianøtter, Mandel, Paranøtter, Pekannøtter, Pistasjnøtter, Valnøtter), Fisk og Svoveldioksid eller sulfitter
Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.
Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.
Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Næringsinnhold
Pr. 100 gram.
| Energi | 491 kJ/ 119 kcal |
| Fett | 11,80 g |
| hvorav | |
| - Mettede fettsyrer | 2,10 g |
| Karbohydrat | 4,50 g |
| hvorav | |
| - Sukkerarter | 0,50 g |
| Protein | 0,90 g |
| Salt | 4,50 g |
| * av daglig referanse inntak | |
Produktinformasjon
| Opprinnelsesland | Spania |
| Opphavsland | |
| Varegruppe | Frukt |
| Varenummer | 92237 |
| EPD-nummer | 2350130 |
| GTIN | 07027510922373 |
| GTIN2 | |
| GTIN3 | |
| Opprettet dato | 29.06.2017 |
| Oppdatert dato | 29.06.2017 |
Oppbevaring
| Temperatur, min | 15 grader (C) |
| Temperatur, max. | 25 grader (C) |
| Holdbarhet, total | 1080 dager |
| Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken | 360 dager |
| Lagringsgrad | |
| Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) | Ikke oppgitt |
| Holdbarhet etter tining (fryste varer) | Ikke oppgitt |

















