ROSINER TYRKIA SULTANAS
12,5 KGM
12,5KG
Varenummer: 3016 | EPD-nummer: 681130 | GTIN: 07027512030168
Varenummer: 3016
EPD-nummer: 681130
GTIN: 07027512030168
PRODUSENT: Harlem Food AS
VAREMERKE: Harlem Food
30 produkter i databasen
Ingredienser
Rosiner, vegetabilsk olje
Allergener
|
|
|
|
|---|---|---|
| Gluten |
|
|
| Skalldyr |
|
|
| Egg |
|
|
| Fisk |
|
|
| Peanøtter |
|
|
| Soya |
|
|
| Melk |
|
|
| Nøtter |
|
|
| Selleri |
|
|
| Sennep |
|
|
| Sesamfrø |
|
|
| Svoveldioksid eller sulfitter |
|
|
| Lupin |
|
|
| Bløtdyr |
|
| Allergen | ||
|---|---|---|
| Gluten |
|
Nei |
| Skalldyr |
|
Nei |
| Egg |
|
Nei |
| Fisk |
|
Nei |
| Peanøtter |
|
Nei |
| Soya |
|
Nei |
| Melk |
|
Nei |
| Nøtter |
|
Nei |
| Selleri |
|
Nei |
| Sennep |
|
Nei |
| Sesamfrø |
|
Nei |
| Svoveldioksid eller sulfitter |
|
Nei |
| Lupin |
|
Nei |
| Bløtdyr |
|
Nei |
Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.
Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.
Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Næringsinnhold
Pr. 100 gram.
| Energi | 1 293 kJ/ 305 kcal |
| Fett | 0,60 g |
| hvorav | |
| - Mettede fettsyrer | 0,20 g |
| Karbohydrat | 68,60 g |
| hvorav | |
| - Sukkerarter | 67,70 g |
| Kostfiber | 5,20 g |
| Protein | 2,50 g |
| Salt | 0,05 g |
| * av daglig referanse inntak | |
Produktinformasjon
| Opprinnelsesland | Tyskland |
| Opphavsland | Tyrkia |
| Varegruppe | Lagringsstabil frukt |
| Varenummer | 3016 |
| EPD-nummer | 681130 |
| GTIN | 07027512030168 |
| GTIN2 | |
| GTIN3 | |
| Opprettet dato | 29.06.2017 |
| Oppdatert dato | 15.01.2024 |
Oppbevaring
| Temperatur, min | 5 grader (C) |
| Temperatur, max. | 25 grader (C) |
| Holdbarhet, total | 360 dager |
| Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken | 120 dager |
| Lagringsgrad | |
| Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) | Ikke oppgitt |
| Holdbarhet etter tining (fryste varer) | Ikke oppgitt |

















