SVISKER
230 GRM
227g
Varenummer: 3067 | EPD-nummer: 471656 | GTIN: 07027510010278
Varenummer: 3067
EPD-nummer: 471656
GTIN: 07027510010278
PRODUSENT: Harlem Food AS
VAREMERKE: Kjøkkensjefens
61 produkter i databasen
Ingredienser
Svisker, vegetabilsk olje, konserveringsmiddel (E202)
Allergener
Allergen
|
Ja
|
Nei
|
---|---|---|
Gluten | ||
Skalldyr | ||
Egg | ||
Fisk | ||
Peanøtter | ||
Soya | ||
Melk | ||
Nøtter | ||
Selleri | ||
Sennep | ||
Sesamfrø | ||
Svoveldioksid eller sulfitter | ||
Lupin | ||
Bløtdyr |
Allergen | ||
---|---|---|
Gluten | Nei | |
Skalldyr | Nei | |
Egg | Nei | |
Fisk | Nei | |
Peanøtter | Nei | |
Soya | Nei | |
Melk | Nei | |
Nøtter | Nei | |
Selleri | Nei | |
Sennep | Nei | |
Sesamfrø | Nei | |
Svoveldioksid eller sulfitter | Nei | |
Lupin | Nei | |
Bløtdyr | Nei |
Produktet kan inneholde spor av: Svoveldioksid eller sulfitter
Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.
Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.
Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Næringsinnhold
Pr. 100 gram.
Energi | 1 088 kJ/ 259 kcal |
Fett | 0,38 g |
hvorav | |
- Mettede fettsyrer | 0,25 g |
- Enumettede fettsyrer | 0,02 g |
hvorav | |
- Flerumettede fettsyrer | 0,09 g |
Karbohydrat | 61,50 g |
hvorav | |
- Sukkerarter | 33,00 g |
Kostfiber | 6,40 g |
Protein | 2,34 g |
Salt | 0,01 g |
* av daglig referanse inntak |
Produktinformasjon
Opprinnelsesland | USA |
Opphavsland | USA |
Varegruppe | Fersk frukt |
Varenummer | 3067 |
EPD-nummer | 471656 |
GTIN | 07027510010278 |
GTIN2 | |
GTIN3 | |
Opprettet dato | 29.06.2017 |
Oppdatert dato | 11.01.2024 |
Oppbevaring
Temperatur, min | 10 grader (C) |
Temperatur, max. | 25 grader (C) |
Holdbarhet, total | 540 dager |
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken | 180 dager |
Lagringsgrad | |
Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) | Ikke oppgitt |
Holdbarhet etter tining (fryste varer) | Ikke oppgitt |