TOMATPURÈ, ØKOLOGISK
800 GRM
800G
Varenummer: 92616 | EPD-nummer: 2511962 | GTIN: 07027510926166
Varenummer: 92616
EPD-nummer: 2511962
GTIN: 07027510926166
PRODUSENT: Harlem Food AS
VAREMERKE: RISPOLI
1 produkter i databasen
Ingredienser
Konsentrert tomatjuice
Allergener
|
|
|
|
|---|---|---|
| Gluten |
|
|
| Skalldyr |
|
|
| Egg |
|
|
| Fisk |
|
|
| Peanøtter |
|
|
| Soya |
|
|
| Melk |
|
|
| Nøtter |
|
|
| Selleri |
|
|
| Sennep |
|
|
| Sesamfrø |
|
|
| Svoveldioksid eller sulfitter |
|
|
| Lupin |
|
|
| Bløtdyr |
|
| Allergen | ||
|---|---|---|
| Gluten |
|
Nei |
| Skalldyr |
|
Nei |
| Egg |
|
Nei |
| Fisk |
|
Nei |
| Peanøtter |
|
Nei |
| Soya |
|
Nei |
| Melk |
|
Nei |
| Nøtter |
|
Nei |
| Selleri |
|
Nei |
| Sennep |
|
Nei |
| Sesamfrø |
|
Nei |
| Svoveldioksid eller sulfitter |
|
Nei |
| Lupin |
|
Nei |
| Bløtdyr |
|
Nei |
Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.
Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.
Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Næringsinnhold
Pr. 100 gram.
| Energi | 445 kJ/ 82 kcal |
| Fett | 0,47 g |
| hvorav | |
| - Mettede fettsyrer | 0,20 g |
| Karbohydrat | 18,91 g |
| hvorav | |
| - Sukkerarter | 12,18 g |
| Kostfiber | 4,10 g |
| Protein | 4,32 g |
| Salt | 0,10 g |
| * av daglig referanse inntak | |
Produktinformasjon
| Opprinnelsesland | Italia |
| Opphavsland | Italia |
| Varegruppe | Lagringsstabile grønnsaker |
| Varenummer | 92616 |
| EPD-nummer | 2511962 |
| GTIN | 07027510926166 |
| GTIN2 | |
| GTIN3 | |
| Opprettet dato | 29.06.2017 |
| Oppdatert dato | 18.01.2024 |
Oppbevaring
| Temperatur, min | 15 grader (C) |
| Temperatur, max. | 25 grader (C) |
| Holdbarhet, total | 720 dager |
| Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken | 240 dager |
| Lagringsgrad | |
| Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) | Ikke oppgitt |
| Holdbarhet etter tining (fryste varer) | Ikke oppgitt |

















