BALSAMICOEDDIK 2L
2 LTR
Balsamico vineddik lages av den søte Trebbianodruen, dyrket på åassider rundt Modena. Fatlagret 2 år på trefat. IGP produkt.
Varenummer: 2591 | EPD-nummer: 372862 | GTIN: 08014347000014
Varenummer: 2591
EPD-nummer: 372862
GTIN: 08014347000014
INFORMASJONSEIER: Haugen-Gruppen
PRODUSENT: IL TORRIONE
VAREMERKE: Il Torrione
9 produkter i databasen
Ingredienser
Konsentrert druemost (sulfitt), aceto balsamico di Modena IGP20% (eddik, konsentrert druemost, karamell e150d)
Allergener
|
|
|
|
|---|---|---|
| Gluten |
|
|
| Skalldyr |
|
|
| Egg |
|
|
| Fisk |
|
|
| Peanøtter |
|
|
| Soya |
|
|
| Melk |
|
|
| Nøtter |
|
|
| Selleri |
|
|
| Sennep |
|
|
| Sesamfrø |
|
|
| Svoveldioksid eller sulfitter |
|
|
| Lupin |
|
|
| Bløtdyr |
|
| Allergen | ||
|---|---|---|
| Gluten |
|
Nei |
| Skalldyr |
|
Nei |
| Egg |
|
Nei |
| Fisk |
|
Nei |
| Peanøtter |
|
Nei |
| Soya |
|
Nei |
| Melk |
|
Nei |
| Nøtter |
|
Nei |
| Selleri |
|
Nei |
| Sennep |
|
Nei |
| Sesamfrø |
|
Nei |
| Svoveldioksid eller sulfitter |
|
Ja |
| Lupin |
|
Nei |
| Bløtdyr |
|
Nei |
Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.
Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.
Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Næringsinnhold
Pr. 100 gram.
| Energi | 240 kJ/ 57 kcal |
| Fett | 0,10 g |
| hvorav | |
| - Mettede fettsyrer | 0,00 g |
| Karbohydrat | 13,50 g |
| hvorav | |
| - Sukkerarter | 12,20 g |
| Protein | 0,60 g |
| Salt | 0,04 g |
| * av daglig referanse inntak | |
Produktinformasjon
| Opprinnelsesland | Italia |
| Opphavsland | Italia |
| Varegruppe | Eddik og matviner |
| Varenummer | 2591 |
| EPD-nummer | 372862 |
| GTIN | 08014347000014 |
| GTIN2 | 08014347003046 |
| GTIN3 | 07036340007136 |
| Opprettet dato | 09.04.2015 |
| Oppdatert dato | 12.05.2020 |
Oppbevaring
| Temperatur, min | 1 grader (C) |
| Temperatur, max. | 30 grader (C) |
| Holdbarhet, total | 1825 dager |
| Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken | 50 dager |
| Lagringsgrad | |
| Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) | Ikke oppgitt |
| Holdbarhet etter tining (fryste varer) | Ikke oppgitt |

















