Idun Fersk Gjær original blå, kartong 12 kg
Produksjon av pressgjær innebærer at man legger forholdene til rette slik at gjæren kan vokse og formere seg. Til dette trenger den næring, og gjærens næring består av sukker, gjødningsstoffer, vitaminer og mineraler. Disse stoffene utgjør råvarene for produksjonen. Etter avsluttet vekst blir det fjernet vann, slik at gjæren får en konsistens som egner seg for pakking. Pressgjær brukes som hevemiddel i all gjærbakst.
Varenummer: 80011 | EPD-nummer: 4280277 | GTIN: 07072130007740
Varenummer: 80011
EPD-nummer: 4280277
GTIN: 07072130007740
PRODUSENT: Idun Industri AS
VAREMERKE: Idun Industri
199 produkter i databasen
Ingredienser
Gjær
Allergener
Allergen
|
Ja
|
Nei
|
---|---|---|
Gluten | ||
Skalldyr | ||
Fisk | ||
Egg | ||
Melk | ||
Peanøtter | ||
Soya | ||
Nøtter | ||
Sesamfrø | ||
Selleri | ||
Sennep | ||
Svoveldioksid eller sulfitter | ||
Lupin | ||
Bløtdyr |
Allergen | ||
---|---|---|
Gluten | Nei | |
Skalldyr | Nei | |
Fisk | Nei | |
Egg | Nei | |
Melk | Nei | |
Peanøtter | Nei | |
Soya | Nei | |
Nøtter | Nei | |
Sesamfrø | Nei | |
Selleri | Nei | |
Sennep | Nei | |
Svoveldioksid eller sulfitter | Nei | |
Lupin | Nei | |
Bløtdyr | Nei |
Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.
Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.
Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Næringsinnhold
Pr. 100 gram.
Energi | 450,00 g/ 110,00 g |
Fett | 1,70 g |
hvorav | |
- Mettede fettsyrer | 0,50 g |
- Enumettede fettsyrer | 0,50 g |
Karbohydrat | 6,00 g |
hvorav | |
- Sukkerarter | 4,40 g |
Kostfiber | 8,10 g |
Protein | 13,00 g |
Salt | 0,10 g |
Vann | 71,00 g |
* av daglig referanse inntak |
Produktinformasjon
Opprinnelsesland | Sverige |
Opphavsland | Sverige |
Varegruppe | |
Varenummer | 80011 |
EPD-nummer | 4280277 |
GTIN | 07072130007740 |
GTIN2 | |
GTIN3 | |
Opprettet dato | 02.11.2016 |
Oppdatert dato | 20.12.2024 |
Oppbevaring
Temperatur, min | 0 grader (C) |
Temperatur, max. | 4 grader (C) |
Holdbarhet, total | 35 dager |
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken | 0 dager |
Lagringsgrad | |
Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) | 0 dager |
Holdbarhet etter tining (fryste varer) | 0 dager |