Hvetegluten, sekk 25 kg
Gluten er naturlige proteiner fra hvetemel. Kan brukes i alle brødtyper, forbedrer deigegenskapene og hindrer deigen i å synke sammen under heveprosessen. Gluten øker vannbindingsevnen, volum og produktets holdbarhet forbedres. Produktet er ikke løselig i vann.
Varenummer: 34060 | EPD-nummer: | GTIN: 03497112100013
Varenummer: 34060
EPD-nummer:
GTIN: 03497112100013

PRODUSENT: Idun Industri AS
VAREMERKE: Idun Industri
236 produkter i databasen
Ingredienser
HVETEGLUTEN
Allergener
![]() |
![]() |
![]() |
---|---|---|
Egg |
![]() |
|
Fisk |
![]() |
|
Gluten
Hvete |
![]() |
|
Melk |
![]() |
|
Nøtter |
![]() |
|
Peanøtter |
![]() |
|
Selleri |
![]() |
|
Sennep |
![]() |
|
Sesamfrø |
![]() |
|
Skalldyr |
![]() |
|
Soya |
![]() |
|
Svoveldioksid eller sulfitter |
![]() |
|
Bløtdyr |
![]() |
|
Lupin |
![]() |
Allergen | ||
---|---|---|
Egg |
![]() |
Nei |
Fisk |
![]() |
Nei |
Gluten
Hvete |
![]() |
Ja |
Melk |
![]() |
Nei |
Nøtter |
![]() |
Nei |
Peanøtter |
![]() |
Nei |
Selleri |
![]() |
Nei |
Sennep |
![]() |
Nei |
Sesamfrø |
![]() |
Nei |
Skalldyr |
![]() |
Nei |
Soya |
![]() |
Nei |
Svoveldioksid eller sulfitter |
![]() |
Nei |
Bløtdyr |
![]() |
Nei |
Lupin |
![]() |
Nei |


Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.
Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.
Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Næringsinnhold
Pr. 100 gram.
Energi | 1 734,00 g/ 409,00 g |
Fett | 5,00 g |
hvorav | |
- Mettede fettsyrer | 1,00 g |
- Enumettede fettsyrer | 1,00 g |
Karbohydrat | 10,20 g |
hvorav | |
- Sukkerarter | 1,60 g |
- Stivelse | 8,70 g |
Protein | 80,90 g |
Salt | 0,20 g |
Vann | 3,80 g |
* av daglig referanse inntak |
Produktinformasjon
Opprinnelsesland | Belgia |
Opphavsland | Belgia |
Varegruppe | |
Varenummer | 34060 |
EPD-nummer | |
GTIN | 03497112100013 |
GTIN2 | |
GTIN3 | |
Opprettet dato | 10.02.2015 |
Oppdatert dato | 10.12.2024 |
Oppbevaring
Temperatur, min | 4 grader (C) |
Temperatur, max. | 20 grader (C) |
Holdbarhet, total | 730 dager |
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken | 0 dager |
Lagringsgrad | |
Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) | 0 dager |
Holdbarhet etter tining (fryste varer) | 0 dager |