Idun Vaniljesukker, spann 4.5 kg
Skal benyttes til Finere bakverk (Kategori 7.2) jf vedlegg 2 i Forskrift om tilsetningsstoffer til næringsmidler. Vaniljesukker til bruk i bakverk og konditorprodukter.
Varenummer: 42346 | EPD-nummer: 2192748 | GTIN: 07038088423469
Varenummer: 42346
EPD-nummer: 2192748
GTIN: 07038088423469

PRODUSENT: Idun Industri AS
VAREMERKE: Idun Industri
236 produkter i databasen
Ingredienser
Melis, aroma (vanillin), antiklumpemiddel (E 341** (2100mg/kg)) (1). (1) Teknisk hjelpestoff- skal ikke deklareres videre i ferdig produkt. ** Mengdebegrensning (20000mg/kg)
Allergener
![]() |
![]() |
![]() |
---|---|---|
Gluten |
![]() |
|
Skalldyr |
![]() |
|
Egg |
![]() |
|
Fisk |
![]() |
|
Peanøtter |
![]() |
|
Soya |
![]() |
|
Melk |
![]() |
|
Nøtter |
![]() |
|
Selleri |
![]() |
|
Sennep |
![]() |
|
Sesamfrø |
![]() |
|
Svoveldioksid eller sulfitter |
![]() |
|
Lupin |
![]() |
|
Bløtdyr |
![]() |
Allergen | ||
---|---|---|
Gluten |
![]() |
Nei |
Skalldyr |
![]() |
Nei |
Egg |
![]() |
Nei |
Fisk |
![]() |
Nei |
Peanøtter |
![]() |
Nei |
Soya |
![]() |
Nei |
Melk |
![]() |
Nei |
Nøtter |
![]() |
Nei |
Selleri |
![]() |
Nei |
Sennep |
![]() |
Nei |
Sesamfrø |
![]() |
Nei |
Svoveldioksid eller sulfitter |
![]() |
Nei |
Lupin |
![]() |
Nei |
Bløtdyr |
![]() |
Nei |
Produktet kan inneholde spor av: Gluten (Hvete), Egg og Melk


Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.
Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.
Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Næringsinnhold
Pr. 100 gram.
Energi | 1 643,00 g/ 391,00 g |
Fett | 0,00 g |
hvorav | |
- Mettede fettsyrer | 0,00 g |
Karbohydrat | 97,80 g |
hvorav | |
- Sukkerarter | 95,80 g |
Protein | 0,00 g |
Salt | 0,00 g |
* av daglig referanse inntak |
Produktinformasjon
Opprinnelsesland | Norge |
Opphavsland | Norge |
Varegruppe | |
Varenummer | 42346 |
EPD-nummer | 2192748 |
GTIN | 07038088423469 |
GTIN2 | |
GTIN3 | |
Opprettet dato | 10.02.2015 |
Oppdatert dato | 11.04.2025 |
Oppbevaring
Temperatur, min | 5 grader (C) |
Temperatur, max. | 25 grader (C) |
Holdbarhet, total | 720 dager |
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken | 0 dager |
Lagringsgrad | |
Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) | 0 dager |
Holdbarhet etter tining (fryste varer) | 0 dager |