Ireks Multi Plus, sekk 25 kg
Brødmiks for produksjon av malt, flerkorn og spesial bakevarer. Brunt pulver med linfrø, hvetekli, mais grits, grov havre, solsikkekjerner og sesam.
Varenummer: 12373 | EPD-nummer: 2539658 | GTIN: 04025281103000
Varenummer: 12373
EPD-nummer: 2539658
GTIN: 04025281103000
PRODUSENT: Idun Industri AS
VAREMERKE: IREKS
10 produkter i databasen
Ingredienser
Linfrø, maltet RUGMEL, HVETEKLI, tørket surdeig av RUG, SEMULE, HAVREGRYN, HVETEGLUTEN, solsikkekjerner, SESAMFRØ, salt, BYGGMALTEKSTRAKT
Allergener
|
|
|
|
|---|---|---|
|
Gluten
Bygg, Rug, Hvete, Havre |
|
|
| Skalldyr |
|
|
| Egg |
|
|
| Fisk |
|
|
| Peanøtter |
|
|
| Soya |
|
|
| Melk |
|
|
| Nøtter |
|
|
| Selleri |
|
|
| Sennep |
|
|
| Sesamfrø |
|
|
| Svoveldioksid eller sulfitter |
|
|
| Lupin |
|
|
| Bløtdyr |
|
| Allergen | ||
|---|---|---|
|
Gluten
Bygg, Rug, Hvete, Havre |
|
Ja |
| Skalldyr |
|
Nei |
| Egg |
|
Nei |
| Fisk |
|
Nei |
| Peanøtter |
|
Nei |
| Soya |
|
Nei |
| Melk |
|
Nei |
| Nøtter |
|
Nei |
| Selleri |
|
Nei |
| Sennep |
|
Nei |
| Sesamfrø |
|
Ja |
| Svoveldioksid eller sulfitter |
|
Nei |
| Lupin |
|
Nei |
| Bløtdyr |
|
Nei |
Produktet kan inneholde spor av: Gluten (Spelt), Soya, Melk og Egg
Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.
Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.
Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Næringsinnhold
Pr. 100 gram.
| Energi | 1 654,00 g/ 395,00 g |
| Fett | 14,60 g |
| hvorav | |
| - Mettede fettsyrer | 2,20 g |
| - Enumettede fettsyrer | 2,20 g |
| Karbohydrat | 39,70 g |
| hvorav | |
| - Sukkerarter | 2,30 g |
| Kostfiber | 15,70 g |
| Protein | 18,00 g |
| Salt | 2,10 g |
| Vann | 6,43 g |
| * av daglig referanse inntak | |
Produktinformasjon
| Opprinnelsesland | Tyskland |
| Opphavsland | Tyskland |
| Varegruppe | |
| Varenummer | 12373 |
| EPD-nummer | 2539658 |
| GTIN | 04025281103000 |
| GTIN2 | |
| GTIN3 | |
| Opprettet dato | 17.08.2015 |
| Oppdatert dato | 07.10.2025 |
Oppbevaring
| Temperatur, min | 4 grader (C) |
| Temperatur, max. | 24 grader (C) |
| Holdbarhet, total | 270 dager |
| Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken | 0 dager |
| Lagringsgrad | |
| Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) | 0 dager |
| Holdbarhet etter tining (fryste varer) | 0 dager |

















