Odense kransekakemasse brun, kartong 10 kg
Ferdig kransekakemasse laget av uskåldede mandler. Massen har en god og rund mandel smak, og en smidig konsistens. Klar til bruk.
Varenummer: 15020 | EPD-nummer: 2184224 | GTIN: 05709521007905
Varenummer: 15020
EPD-nummer: 2184224
GTIN: 05709521007905
PRODUSENT: Idun Industri AS
VAREMERKE: IDUN
368 produkter i databasen
Ingredienser
Sukker, MANDLER (35%), vann, glukosesirup, potetflak, tørket glukosesirup, EGGEHVITEPULVER, konserveringsmiddel (E202)
Allergener
|
|
|
|
|---|---|---|
| Gluten |
|
|
| Skalldyr |
|
|
| Egg |
|
|
| Fisk |
|
|
| Peanøtter |
|
|
| Soya |
|
|
| Melk |
|
|
|
Nøtter
Mandel |
|
|
| Selleri |
|
|
| Sennep |
|
|
| Sesamfrø |
|
|
| Svoveldioksid eller sulfitter |
|
|
| Lupin |
|
|
| Bløtdyr |
|
| Allergen | ||
|---|---|---|
| Gluten |
|
Nei |
| Skalldyr |
|
Nei |
| Egg |
|
Ja |
| Fisk |
|
Nei |
| Peanøtter |
|
Nei |
| Soya |
|
Nei |
| Melk |
|
Nei |
|
Nøtter
Mandel |
|
Ja |
| Selleri |
|
Nei |
| Sennep |
|
Nei |
| Sesamfrø |
|
Nei |
| Svoveldioksid eller sulfitter |
|
Nei |
| Lupin |
|
Nei |
| Bløtdyr |
|
Nei |
Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.
Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.
Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Næringsinnhold
Pr. 100 gram.
| Energi | 1 774,00 g/ 424,00 g |
| Fett | 18,00 g |
| hvorav | |
| - Mettede fettsyrer | 1,40 g |
| - Enumettede fettsyrer | 13,00 g |
| hvorav | |
| - Flerumettede fettsyrer | 3,80 g |
| Karbohydrat | 54,00 g |
| hvorav | |
| - Sukkerarter | 48,00 g |
| Kostfiber | 4,60 g |
| Protein | 8,60 g |
| Salt | 0,04 g |
| Vann | 12,00 g |
| * av daglig referanse inntak | |
Produktinformasjon
| Opprinnelsesland | Danmark |
| Opphavsland | Danmark |
| Varegruppe | |
| Varenummer | 15020 |
| EPD-nummer | 2184224 |
| GTIN | 05709521007905 |
| GTIN2 | |
| GTIN3 | |
| Opprettet dato | 10.02.2015 |
| Oppdatert dato | 14.11.2025 |
Oppbevaring
| Temperatur, min | 2 grader (C) |
| Temperatur, max. | 18 grader (C) |
| Holdbarhet, total | 180 dager |
| Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken | 0 dager |
| Lagringsgrad | |
| Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) | 0 dager |
| Holdbarhet etter tining (fryste varer) | 0 dager |

















