Mandler ristet og saltet
Kan inneholde spor av andre nøtter.
Varenummer: | EPD-nummer: | GTIN: 08714073120597
Varenummer:
EPD-nummer:
GTIN: 08714073120597
INFORMASJONSEIER: Engrosfrukt AS
PRODUSENT: Interkolonial SA
VAREMERKE: Interkolonial
9 produkter i databasen
Ingredienser
Mandler, peanøttolje, salt.
Allergener
Allergen
|
Ja
|
Nei
|
---|---|---|
Gluten | ||
Skalldyr | ||
Fisk | ||
Egg | ||
Melk | ||
Peanøtter | ||
Soya | ||
Nøtter
Mandel |
||
Sesamfrø | ||
Selleri | ||
Sennep | ||
Svoveldioksid eller sulfitter | ||
Lupin | ||
Bløtdyr |
Allergen | ||
---|---|---|
Gluten | Nei | |
Skalldyr | Nei | |
Fisk | Nei | |
Egg | Nei | |
Melk | Nei | |
Peanøtter | Ja | |
Soya | Nei | |
Nøtter
Mandel |
Ja | |
Sesamfrø | Nei | |
Selleri | Nei | |
Sennep | Nei | |
Svoveldioksid eller sulfitter | Nei | |
Lupin | Nei | |
Bløtdyr | Nei |
Produktet kan inneholde spor av: Nøtter (Cashewnøtter, Hasselnøtter, Makadamianøtter, Paranøtter, Pekannøtter, Pistasjnøtter, Valnøtter)
Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.
Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.
Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Næringsinnhold
Pr. 100 gram.
Energi | 2 485 kJ/ 594 kcal |
Fett | 50,90 g |
hvorav | |
- Mettede fettsyrer | 3,80 g |
Karbohydrat | 10,00 g |
hvorav | |
- Sukkerarter | 3,00 g |
Protein | 18,70 g |
Salt | 1,00 g |
* av daglig referanse inntak |
Produktinformasjon
Opprinnelsesland | Norge |
Opphavsland | Nederland |
Varegruppe | |
Varenummer | |
EPD-nummer | |
GTIN | 08714073120597 |
GTIN2 | |
GTIN3 | |
Opprettet dato | 03.10.2018 |
Oppdatert dato | 12.10.2018 |
Oppbevaring
Temperatur, min | Ikke oppgitt |
Temperatur, max. | Ikke oppgitt |
Holdbarhet, total | Ikke oppgitt |
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken | Ikke oppgitt |
Lagringsgrad | |
Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) | Ikke oppgitt |
Holdbarhet etter tining (fryste varer) | Ikke oppgitt |