Bacon stekt flak
Stekt bacon i flak. Her bruker vi norsk svinekjøtt, men ikke fra siden. Her får du samme gode smak, men til en rimeligere pris.
Varenummer: | EPD-nummer: 6159453 | GTIN: 07020915224295
Varenummer:
EPD-nummer: 6159453
GTIN: 07020915224295
PRODUSENT: JÆDER Ådne Espeland AS
VAREMERKE: JÆDER
59 produkter i databasen
Ingredienser
Til 100g. ferdig vare er det brukt 114g svinekjøtt, vann, stabilisator (di-/trifosfat), potetstivelse, salt, konserveringsmiddel (natriumnitritt), svineprotein, dekstrose, røykaroma, antioksidant (natriumaskorbat).
Allergener
Allergen
|
Ja
|
Nei
|
---|---|---|
Gluten | ||
Skalldyr | ||
Egg | ||
Fisk | ||
Peanøtter | ||
Soya | ||
Melk | ||
Nøtter | ||
Selleri | ||
Sennep | ||
Sesamfrø | ||
Svoveldioksid eller sulfitter | ||
Lupin | ||
Bløtdyr |
Allergen | ||
---|---|---|
Gluten | Nei | |
Skalldyr | Nei | |
Egg | Nei | |
Fisk | Nei | |
Peanøtter | Nei | |
Soya | Nei | |
Melk | Nei | |
Nøtter | Nei | |
Selleri | Nei | |
Sennep | Nei | |
Sesamfrø | Nei | |
Svoveldioksid eller sulfitter | Nei | |
Lupin | Nei | |
Bløtdyr | Nei |
Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.
Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.
Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Næringsinnhold
Pr. 100 gram.
Energi | 1 397 kJ/ 337 kcal |
Fett | 27,00 g |
hvorav | |
- Mettede fettsyrer | 9,00 g |
Karbohydrat | 4,00 g |
hvorav | |
- Sukkerarter | 0,80 g |
Protein | 20,00 g |
Salt | 3,90 g |
* av daglig referanse inntak |
Produktinformasjon
Opprinnelsesland | Norge |
Opphavsland | Norge |
Varegruppe | |
Varenummer | |
EPD-nummer | 6159453 |
GTIN | 07020915224295 |
GTIN2 | |
GTIN3 | |
Opprettet dato | 06.03.2023 |
Oppdatert dato | 13.07.2023 |
Oppbevaring
Temperatur, min | -18 grader (C) |
Temperatur, max. | -30 grader (C) |
Holdbarhet, total | 365 dager |
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken | Ikke oppgitt |
Lagringsgrad | |
Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) | Ikke oppgitt |
Holdbarhet etter tining (fryste varer) | Ikke oppgitt |