Baconterning stekt

Stekt bacon laget av svinebog. Produktet passer ypperlig til salater, pizza, påsmurt, supper og komler. Produktet er klar for servering, men kan gjerne stekes for ytterligere sprøhet.

Nedlasting

Last ned

Varenummer: 2675
EPD-nummer: 5335062
GTIN: 07020915226756

PRODUSENT: JÆDER Ådne Espeland AS

VAREMERKE: JÆDER

Vil du vite mer om produktet?
Ta kontakt på:
+47 455 02 283
rakel@jaeder.no
jaeder.no/

62 produkter i databasen

Ingredienser

Til 100g. ferdig vare er det brukt 117g. svinebog, småflesk,

vann, konserveringsmiddel(natriumnitritt), surhetsregulerende-

middel(kaliumlactat, kalium acetat)stabilisator(di/trifosfat),

antioksidant(natriumaskorbat), røykaroma. Varmebehandlet.

Allergener

Allergen
Gluten
Green circle
Nei
Skalldyr
Green circle
Nei
Egg
Green circle
Nei
Fisk
Green circle
Nei
Peanøtter
Green circle
Nei
Soya
Green circle
Nei
Melk
Green circle
Nei
Nøtter
Green circle
Nei
Selleri
Green circle
Nei
Sennep
Green circle
Nei
Sesamfrø
Green circle
Nei
Svoveldioksid eller sulfitter
Green circle
Nei
Lupin
Green circle
Nei
Bløtdyr
Green circle
Nei
Red circle Ja = allergenet inngår i produktet
Green circle Nei = produktet inneholder ikke det angitte allergenet

Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.

Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.

Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.

Næringsinnhold

Pr. 100 gram.

Energi 1 586 kJ/ 383 kcal
Fett 33,00 g
hvorav
- Mettede fettsyrer 12,00 g
Karbohydrat 1,30 g
hvorav
- Sukkerarter 0,40 g
Protein 19,00 g
Salt 2,30 g
* av daglig referanse inntak

Produktinformasjon

Opprinnelsesland Norge
Opphavsland Norge
Varegruppe
Varenummer 2675
EPD-nummer 5335062
GTIN 07020915226756
GTIN2
GTIN3
Opprettet dato 20.08.2019
Oppdatert dato 21.07.2020

Oppbevaring

Temperatur, min -18 grader (C)
Temperatur, max. -30 grader (C)
Holdbarhet, total 180 dager
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken 50 dager
Lagringsgrad