BAGUETTE SKINKE
500 GRM
Smakfull skinke som er laget av renskåret svinekjøtt. Skinken passer ypperlig til påsmurt og på frokostbuffet.
Varenummer: 1613 | EPD-nummer: 2244473 | GTIN: 07020915216139
Varenummer: 1613
EPD-nummer: 2244473
GTIN: 07020915216139

PRODUSENT: JÆDER Ådne Espeland AS
VAREMERKE: JÆDER
62 produkter i databasen
Ingredienser
72 % Norsk svinekjøtt, vann, stabilisator(di/trifosfat), surhetsreg.middel(kaliumlaktat + kalium acetat), maltodekstrin, svineprotein, potetmel, salt, konserv.middel(natriumnitritt), antioksidant(natriumaskorbat). |
Allergener
![]() |
![]() |
![]() |
---|---|---|
Egg |
![]() |
|
Fisk |
![]() |
|
Gluten |
![]() |
|
Melk |
![]() |
|
Nøtter |
![]() |
|
Peanøtter |
![]() |
|
Selleri |
![]() |
|
Sennep |
![]() |
|
Sesamfrø |
![]() |
|
Skalldyr |
![]() |
|
Soya |
![]() |
|
Svoveldioksid eller sulfitter |
![]() |
|
Bløtdyr |
![]() |
|
Lupin |
![]() |
Allergen | ||
---|---|---|
Egg |
![]() |
Nei |
Fisk |
![]() |
Nei |
Gluten |
![]() |
Nei |
Melk |
![]() |
Nei |
Nøtter |
![]() |
Nei |
Peanøtter |
![]() |
Nei |
Selleri |
![]() |
Nei |
Sennep |
![]() |
Nei |
Sesamfrø |
![]() |
Nei |
Skalldyr |
![]() |
Nei |
Soya |
![]() |
Nei |
Svoveldioksid eller sulfitter |
![]() |
Nei |
Bløtdyr |
![]() |
Nei |
Lupin |
![]() |
Nei |


Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.
Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.
Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Næringsinnhold
Pr. 100 gram.
Energi | 609 kJ/ 146 kcal |
Fett | 8,00 g |
hvorav | |
- Mettede fettsyrer | 2,70 g |
Karbohydrat | 3,40 g |
hvorav | |
- Sukkerarter | 0,60 g |
Protein | 15,00 g |
Salt | 2,00 g |
* av daglig referanse inntak |
Produktinformasjon
Opprinnelsesland | Norge |
Opphavsland | Norge |
Varegruppe | |
Varenummer | 1613 |
EPD-nummer | 2244473 |
GTIN | 07020915216139 |
GTIN2 | |
GTIN3 | |
Opprettet dato | 17.02.2015 |
Oppdatert dato | 18.02.2021 |
Oppbevaring
Temperatur, min | 1 grader (C) |
Temperatur, max. | 4 grader (C) |
Holdbarhet, total | 56 dager |
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken | 30 dager |
Lagringsgrad |