BAGUETTE SKINKE
500 GRM
Smakfull skinke som er laget av renskåret svinekjøtt. Skinken passer ypperlig til påsmurt og på frokostbuffet.
Varenummer: 1613 | EPD-nummer: 2244473 | GTIN: 07020915216139
Varenummer: 1613
EPD-nummer: 2244473
GTIN: 07020915216139
PRODUSENT: JÆDER Ådne Espeland AS
VAREMERKE: JÆDER
59 produkter i databasen
Ingredienser
72 % Norsk svinekjøtt, vann, surhetsreg.middel (kaliumlaktat, kalium acetat), stabilisator(di-/trifosfat), maltodekstrin, svineprotein, potetmel, salt, konserv.middel (natriumnitritt), antioksidant (natriumaskorbat).
Allergener
Allergen
|
Ja
|
Nei
|
---|---|---|
Egg | ||
Fisk | ||
Gluten | ||
Melk | ||
Nøtter | ||
Peanøtter | ||
Selleri | ||
Sennep | ||
Sesamfrø | ||
Skalldyr | ||
Soya | ||
Svoveldioksid eller sulfitter | ||
Bløtdyr | ||
Lupin |
Allergen | ||
---|---|---|
Egg | Nei | |
Fisk | Nei | |
Gluten | Nei | |
Melk | Nei | |
Nøtter | Nei | |
Peanøtter | Nei | |
Selleri | Nei | |
Sennep | Nei | |
Sesamfrø | Nei | |
Skalldyr | Nei | |
Soya | Nei | |
Svoveldioksid eller sulfitter | Nei | |
Bløtdyr | Nei | |
Lupin | Nei |
Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.
Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.
Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Næringsinnhold
Pr. 100 gram.
Energi | 608 kJ/ 145 kcal |
Fett | 8,00 g |
hvorav | |
- Mettede fettsyrer | 2,70 g |
Karbohydrat | 3,30 g |
hvorav | |
- Sukkerarter | 0,60 g |
Protein | 15,00 g |
Salt | 1,80 g |
* av daglig referanse inntak |
Produktinformasjon
Opprinnelsesland | Norge |
Opphavsland | Norge |
Varegruppe | |
Varenummer | 1613 |
EPD-nummer | 2244473 |
GTIN | 07020915216139 |
GTIN2 | |
GTIN3 | |
Opprettet dato | 17.02.2015 |
Oppdatert dato | 13.07.2023 |
Oppbevaring
Temperatur, min | 1 grader (C) |
Temperatur, max. | 4 grader (C) |
Holdbarhet, total | 56 dager |
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken | 30 dager |
Lagringsgrad | |
Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) | Ikke oppgitt |
Holdbarhet etter tining (fryste varer) | Ikke oppgitt |